02-03-2007, 06:47 PM
Metalucifer
02-03-2007, 07:06 PM
To jest arcydenny zespół, w sam raz dla pseudo oldskulowych dzieciaków, którzy żeby być "true" noszą białe adiki i katany po ojcu zamiast glanów i bluz Vadera. Zaorać. O ile Sabbat jest całkiem znośny(choć też nie wybitny) to metalucifer zaHacza często o parodię heavy metalu.
edit: literówka
edit: literówka

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
02-03-2007, 07:25 PM
Tomash napisał(a):zachaczaja Ci zaraz zahacze panie mod

jak zwykle nie moglam sie powstrzymac

Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
02-03-2007, 07:36 PM
Tomash napisał(a):w sam raz dla pseudo oldskulowych dzieciaków, którzy żeby być "true" noszą białe adiki i katany po ojcujakieś aluzje :?
Tomash napisał(a):zamiast glanów i bluz Vaderatak sie dziwnie sklada, ze chodze w glanach, a bluzy vadera bym NIGDY nie zalozyl !!
jak Ci sie cos nie podoba to wez lopatke, wiadekro i idz sie pobaw w piaskownicy.
02-03-2007, 07:45 PM
oj zatkaj sie juz.
Everyday I look into the mirror
02-03-2007, 07:51 PM
Valhalla napisał(a):jak zwykle nie moglam sie powstrzymac Very Happy
i słusznie

@ Butcher: 1. Edytuj posty 2. Warn za chamstwo i debilizm
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
02-03-2007, 07:55 PM
Giń Tomashu!

Ja traktuję Ich z przymrużeniem oka - i tak, wydaje mi się, powinno się podchodzić do działalności tego zespołu. Muzycznie trzymają poziom - mają kilka prawdziwych killerów, reszta to niestety tylko "dobre" numery.

Ja traktuję Ich z przymrużeniem oka - i tak, wydaje mi się, powinno się podchodzić do działalności tego zespołu. Muzycznie trzymają poziom - mają kilka prawdziwych killerów, reszta to niestety tylko "dobre" numery.
![[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]](http://maffej.ew.w.interia.pl/loudness-akira-nevermore-jeff.gif)
02-03-2007, 07:58 PM
No ja jakoś nie potrafie tego strawić, jakoś mnie niespecjalnie bawią tego typu formacje.
02-03-2007, 08:16 PM
ah...
02-03-2007, 08:21 PM
Ciekawe czy "na żywo" byś też tak kozaczył. No, idź juz pastować glany, przecież nie pójdziesz do kościoła jutro w brudnych.
EOT i każdy następny post nie na temat poleci.
EOT i każdy następny post nie na temat poleci.
02-03-2007, 10:51 PM
Tomash napisał(a):Gdzie tu masz chamstwo i debilizm w tym temacie ?Valhalla napisał(a):jak zwykle nie moglam sie powstrzymac Very Happy
i słusznie
@ Butcher: 1. Edytuj posty 2. Warn za chamstwo i debilizm
02-03-2007, 10:54 PM
Flying Corpse napisał(a):Gdzie tu masz chamstwo i debilizm w tym temacie ?własnie tez sie zastanawiam
02-03-2007, 11:13 PM
Edytowaleś jeden z postów, jeden też usunąłem, wiec teraz nie cwaniacz. Oba były dość wulgarnymi atakami. I koniec offtopa, bo poleci cały temat.
02-04-2007, 01:57 PM
i niech poleci kurwa, kolejna kapela ktora trzeba sie zachwycac, bo jakis true autorytet tak powiedzial
smieszna chujowizna, heavy metal samurai
smieszna chujowizna, heavy metal samurai
02-04-2007, 03:45 PM
gówno
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości