• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metalowa mapka

Chyba sam strugasz glupa, bo Zulusi rzeczywiscie zyja w Afryce, nie ze mna te numery, Brunner
Odpowiedz

Dobra, dobra, niech Ci będzie

Z Aborygenami się mi popieprzyło
Odpowiedz

nie chce mi sie wymieniac,ale moze byc scena z USAale bardziej z lat 80'tych,chodzi mi o thrash. A tak to Norwegia,Dania i Szwecja Tongue ...nie ma to jak tró wiking pijacy ze swojego iscie ZŁEGO kielicha,czy rogu,eh zwal jak zwal Tongue

A i ciekawostka taka...ostatnio ogladalam program muzyczny. I sie dowiedzialam,gdzie sa wymyslane te satanskie melodie do utworow shitnej spirs,madonny,dżenifer lopez innego sataństwa... Wink

...w drewnianym domku niedaleko Sztokholmu Tongue i kto by pomyslal Wink Laughing
Jeszcze sie okaze,ze szwedzi wszystkie piosenki wymyslili,ale nikt nie zaprzeczy,ze skandynawowie,to sa raczej najlepsi muzycy na swiecie. przynajmniej ja tak podsumowalam. Tongue
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Norwegia Szwecja Finlandia Polska Czechy Grecja Francja
Odpowiedz

Black_ann napisał(a):Norwegia Szwecja Finlandia Polska Czechy Grecja Francja

co to jest?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):
Black_ann napisał(a):Norwegia Szwecja Finlandia Polska Czechy Grecja Francja

co to jest?
kraje UE Rolleyes
Odpowiedz

swietnie, pogratulowac geografii, a teraz prosze przejsc do tematu.
Odpowiedz

To była lista krajow z najsilniejsza bm scena no oni przypadaja mi do gustu.
Odpowiedz

Black_ann napisał(a):To była lista krajow z najsilniejsza bm scena no oni przypadaja mi do gustu.

To chcialem uslyszec. Balem sie ze masz na mysli cala scene metalowa.
Odpowiedz

Laughing
Odpowiedz

Hehehe...oczywiście Meksyk i Chile.Jak szukacie prawdziwych brutali to tylko Ameryka poł.
Odpowiedz

A co Ty masz takiego ciekawego w Chile wlasciwie? Z Meksyku tez godne uwagi sa tylko Brujeria, Cenotaph & The Chasm.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

I ewentualnie Asesino.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Z Meksyku tez godne uwagi sa tylko Brujeria, Cenotaph & The Chasm.

i Disgorge
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

I Xibalba.Chuj ze zrzynają z darktrona.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości