• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metalmania 2008

Acrid napisał(a):SATYRICON
OVERKILL
...
MARDUK

Uohohohoł!

Tylko jak ja skołuję fundusz :?
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Bar Diana już się może szykować
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Pojechał bym, choćby po to by z wami flachę obalić Big Grin Zobaczę jak z kasą.
Odpowiedz

^ i to się nazywa pozytywne podejście ! Big Grin

Jak mała scena jeszcze zaszkoczy z dobrymi polskimi kapelami niekoniecznie z tzw mainstream (bardzo chętnie bym coś zobaczył z typowego heavy metalu pokorju witchking) to szanse i tak bardzo duże ,że się pojawie wzrastają :].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Nieźle, nieźle coś czuje w moczu , że bedzie jakiś zlocik RMS przy okazji Angry
Odpowiedz

Kurde samochodu nie mam na razie, i nie wiem czy będzie a szkoda bo było by sie gdzie kimnąć.
Najwyżej Big GrinBig GrinBig Grin
Mam nadzieje ze sie uda i coś innego nie wypadnie albo kasy zabraknie.
Odpowiedz

wal do schroniska.
Odpowiedz

O ile wcześniej było dupnie to po dojściu bandy Satyra i Flotsam & Jetsam to zmienia postać rzeczy.Prawdopodobnie będę.
Odpowiedz

napijemy sie browara w dianie ;D debowego mocnego. Kutwa musze przyjechac Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

kurna, jak debowe to koniecznie z zoladkowa-gorzka. ciekawe ile osob sie wykruszy, pewnie zostanie staly sklad Dianowy Mr. Green
Odpowiedz

Jeszcze chwila a gotów jestem pomyślec, że niektórzy bardziej sie cieszą na tą Dianę niż na samą MM Mr. Green
Odpowiedz

Kurde, dobry skład:
OVERKILL-ARTILLERY-FLOTSAM
będzie niezłe thrashowe święto! Wieść o tym, że zagrają Duńczycy z Artillery niezmiernie mnie ucieszyła. Teraz czekamy jeszcze na jakieś smakołyki na małej scenie, a może i na dużą coś jeszcze dojdzie.

Sobota napisał(a):(bardzo chętnie bym coś zobaczył z typowego heavy metalu pokorju witchking)

Wiczking grał już na minionej edycji, ale nie obraziłbym się jakby zagrali i na tej nadchodzącej.

Ramone napisał(a):O ile wcześniej było dupnie to po dojściu bandy Satyra i Flotsam & Jetsam to zmienia postać rzeczy.Prawdopodobnie będę.

A w ryło to chcesz? Wink Co z OVERKILL!?!?! Smile
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):Jeszcze chwila a gotów jestem pomyślec, że niektórzy bardziej sie cieszą na tą Dianę niż na samą MM
no ja na pewno Surprised MM to tylko liche tło ;D buahahahaha
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Wątpie czy Megadeth udźwignie ciężar gwiazdy wieczoru. Historia Metalmanii pokazuje że często ci co mają być ostatnim daniem i najzajebistszym koncertem nie mogą przeskoczyć poprzeczki poprzednich wykonawców. Najbardziej to było widać w 2004, gdy WIELKĄ GWIAZDĄ na koniec miał być Soulfly (dziwny wybor swoją drogą), a tymczasem lepszy koncert dali Moonspell, Morbid Angel, a według niektórych nawet...TSA.

Myśle że Overkill będzie najlepszy
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Albo Marduk
Odpowiedz