• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metalmania 2008

Już lepiej , aż mi sie przypomina poprzednia Metalmania z Overkillem. Do dziś uważam ją za najlepszą.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Legendary New Jersey thrashers OVERKILL will embark on a European headlining tour in February/March. Confirmed dates are as follows:

Mar. 08 - PL Katovice Metalmania Festival

Halleluyah! Już jadę Wink. Jak pojawi się jeszcze choć jeden, choć dobry zespół stawie się na 110% (chyba, że jakieś zewntrzne czynniki... kasa... i takie tam Sad).
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Kreatora poproszę , za Morbid Angel czy jakiś inny (od Kreatora) zespół thrashowy też się nie obrażę. Myślę ,ze byłaby szansa na Exodusa - wydali nie dawno płytę.Chociaż myślę ,że zepoły "fajne" im się wyczerpały właśnie i dowalą jakiś syf.
Odpowiedz

e tam, rok temu był naprawdę mocny skład
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Metal Mind Productions z radością informuje, że kolejnymi po Megadeth gwiazdami, które potwierdziły swój udział w XXII edycji festiwalu Metalmania są 3 grupy: OVERKILL, IMMOLATION oraz VADER!
Odpowiedz

Nieeeee ...dlaczego ?....Ale i tak pojadę Big Grin
Odpowiedz

Immolation git, a i Vader ostatnio mnie koncertowo pozytywnie zaskoczył(chociaż tru fani wejdera narzekali na brak scenografii i "atmosfery" w sensie pierdolenia o misteriach i takich tam)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie jest źle.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Narazie zapowiada sie dobry festiwal, choć jeszcze czegoś brakuje.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

katatonie niech wrzucą to pojade na pewniaka jak tylko kasy starczy :]
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Vader moze cos ciekawego pokaze na 25lecie
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

A o Mysticu nic nie słychać ?? Mam złe przeczucie ,ze w tym roku będzie słaby...
Odpowiedz

Cytat:A o Mysticu nic nie słychać ?? Mam złe przeczucie ,ze w tym roku będzie słaby...

W tym roku Mystic juz byl i Zabil of koz ;P A piszac tak serio, to pierwsze doniesienia byly jakos w lutym, spokojnie. Jezeli sie odbedzie napewno sie o tym dowiemy ;)
Odpowiedz

Czy ja wiem czy mystic tak zabił? Celtic Frost oczywiście, porozstawiał wszystkich po kątach, ale tak z perspektywy czasu patrząc to Slejer lekko dał ciała, a organizacja tego spędu była poniżej wszelkiej krytyki. W tym roku jednak Metalmania jako całość była lepsza.
Odpowiedz

Organizacja byla do dupy, Slejer mial lekkie problemy, Araya z wokalem, ale coz, imho i tak bylo swietnie. Nie ma na co narzekac, zwlaszcza, ze nie wiadomo czy jeszcze odiwedza nasz zacny kraj ;)
Odpowiedz