• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metallica

AJFA zawsze uwazalem, ze ma dosc specyficznie mulaco-dolujace brzmienie, a raczej klimat. Oczywiscie w pozytywnym znaczeniu.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):AJFA zawsze uwazalem, ze ma dosc specyficznie mulaco-dolujace brzmienie, a raczej klimat. Oczywiscie w pozytywnym znaczeniu.
Tym bardziej, że zawiera To Live Is To Die, przy którym chowają się wszystkie 3 poprzednie instrumentale Mety razem wzięte.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
statekx napisał(a):AJFA zawsze uwazalem, ze ma dosc specyficznie mulaco-dolujace brzmienie, a raczej klimat. Oczywiscie w pozytywnym znaczeniu.
Tym bardziej, że zawiera To Live Is To Die, przy którym chowają się wszystkie 3 poprzednie instrumentale Mety razem wzięte.
O nie,Oriona nic nie przebije!
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

Mądrze prawisz Tongue

A jesli chodzi o AJFA, to według mnie utwór "One" rządzi na tej płycie.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Mi się bardziej To Live.. podoba, ale obiektywnie - faktycznie, oba te kawałki to arcymistrzostwo i winny nosić ocenę 666/10.

Nie inaczej!
Odpowiedz

Cytat:A jesli chodzi o AJFA, to według mnie utwór "One" rządzi na tej płycie.
Eeeee...wole "Harvester of Sorrow"
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Cytat:A jesli chodzi o AJFA, to według mnie utwór "One" rządzi na tej płycie.
Eeeee...wole "Harvester of Sorrow"
Obie są fenomenalne - natomiast nie zgodzę się, że One ma najlepszą solówkę Smile kiedyś też mi się tak wydawało - ale w rzeczywistości ani solo nie jest tak trudne, ani tak skomplikowane technicznie jak się zdaje Tongue to już bardziej Blackened, z którym wciąż mam nieziemskie problemy.
Odpowiedz

Co tu duzo mówić, cała płyta jest świetna Tongue
Odpowiedz

A moim zdaniem AJFA topłyta przyzwoita jedynie, najgorsza z pierwszych 5 i gorsza od Load
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

3 najlepsze IMO to MoP,Reload i AJFA.
Nie inaczej??
Odpowiedz

Ja bym zamienił w tej trójce Reload na Black Album Tongue

Reload, poza paroma kawałkami, niczym nie świeci aż tak. Natomiast Black Album, jest niemal w pełni doskonały. Takie jest bynajmniej moje zdanie.
Odpowiedz

Co kto lubi,mnie sie Black przejadł:] Ale i tak jest swietna płytaSmile
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Co kto lubi,mnie sie Black przejadł:] Ale i tak jest swietna płytaSmile

przejadł? to znaczy że znasz ten album od 10 lat conajmniej?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Ja bym zamienił w tej trójce Reload na Black Album Tongue

Reload, poza paroma kawałkami, niczym nie świeci aż tak. Natomiast Black Album, jest niemal w pełni doskonały. Takie jest bynajmniej moje zdanie.

Oficjalnie prosze modów o dawanie warnów za ten błąd Mad

A black jest średni, wieje nudą od niego. Kilka świetnych kawałków i sporo wypełniaczy.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
Krzychun napisał(a):Co kto lubi,mnie sie Black przejadł:] Ale i tak jest swietna płytaSmile

przejadł? to znaczy że znasz ten album od 10 lat conajmniej?
Wystarczy, że słuchał go przez rok całymi dniami Wink Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości