• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metallica

ReTuRn napisał(a):nieraz i fenomenalna (SbT) perka

Hmmm...? Rolleyes

statekx napisał(a):
Cytat:Loady to jedne z lepszych hard rockowych albomow jakie słyszalem,sa duzo lepsze od przecietnego wrecz debiutu.
a tu kupa.

Nie inaczej.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Co do tych wcześniejszych postów, to wiadomo, że najlepszymi albumami są "Master Of Puppets" i "Black Album" i jak narazie nie mają sobie równych. A co do "Load", to album ogólnie nie jest zły Tongue
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Co do tych wcześniejszych postów, to wiadomo, że najlepszymi albumami są "Master Of Puppets" i "Black Album" i jak narazie nie mają sobie równych. A co do "Load", to album ogólnie nie jest zły Tongue
Justice bije Czarnego na głowę.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

No, to już kwestia gustu Tongue
Odpowiedz

Z pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
Ale niechaj będzie, że to kwestia gustu. Smile
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):Z pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.

Dokladnie!
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Elvis napisał(a):Z pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
Ale niechaj będzie, że to kwestia gustu. Smile

BA to juz koniec thrashu w wykonaniu Metallici, dla mnie to stracili poziom gdzies po RTL;p AJFA jest jeszcze w miare, dobrze, ze po metallice pojawil sie Slayer a pozniej Testament, Exodus, Flotsam and Jetsam, to byla jakas ciaglosc, Metallica upadła i cos czuje, ze juz nie wstanie.
AMEN
Odpowiedz

Kamil napisał(a):...dobrze, ze po metallice pojawil sie Slayer a pozniej ... Exodus...

???
Odpowiedz

Kamil napisał(a):BA to juz koniec thrashu w wykonaniu Metallici

Jak dla mnie to już na "...and Justice for All" było słyszalnie mniej thrashu.
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Cytat:pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
Ale niechaj będzie, że to kwestia gustu.

aJfa ma bardzo malo tgrashowe brzmienie i ogolnie produkcja jest za czysrta jak dla mnie, takze stawiam ja z BA na rowni.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):
Cytat:pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.

aJfa ma bardzo malo tgrashowe brzmienie i ogolnie produkcja jest za czysrta jak dla mnie, takze stawiam ja z BA na rowni.
No ale trzeba wziąc pod uwagę ze BA to muzyka "latwa,lekka i przyjemna" podczas gdy AJFA to kawałki nieźle "pozakręcane".Choć brzmienie faktycznie lekko z dupy i to największy mankament tej płyty ;/
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

No ale trzeba wziąc pod uwagę ze BA to muzyka "latwa,lekka i przyjemna" podczas gdy AJFA to kawałki nieźle "pozakręcane".Choć brzmienie faktycznie lekko z dupy i to największy mankament tej płyty ;/
Rzecz gustu. Mi się właśnie brzmienie ...AJFA podoba najbardziej ze wszystkich płyt M.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

Rzecz gustu. Mi się właśnie brzmienie ...AJFA podoba najbardziej ze wszystkich płyt M.

Gitary brzmia OK. Najbardziej wkurza mnie perka (a w szczegolnosci stopki). Moze to dlatego ,ze gra Urlicha jest taka sobie...
Odpowiedz

Perka jest zajebista..niestety kosztem basu.Ale na koncertach z RObem kawalki z Ajfa brzmia zajebiscie.
Odpowiedz

Brzmienie "...and Justice for All" jak najbardziej mi pasi, jest nawet dość nowoczesne jak na tamte czasy.
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości