• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metallica

nie bedzie! W najnowszym magazynie NME znajduje się krótki wywiad z Larsem. Poniżej wycinek:

Cytat:Jak idzie nagrywanie?
Lars: Jesteśmy bliscy skończenia. Mówiąc w żargonie piłkarskim jesteśmy w 85 minucie.

Jak to brzmi?
Lars: Żywiołowo, energicznie, bardzo heavy metalowo. Jest to bardzo żywiołowe i surowe granie, ale bardzo melodyjne [sonically]. Jest wielkie, tłuste i zajebiście żywiołowe.

Możesz powiedzieć, że jest to raczej powrót do "klasycznej" Metalliki niż do St.Anger?
Lars: Tak, jeśli klasyczny masz na myśli nasze "stare" granie. St. Anger był bardziej eksperymentem, który zrobiliśmy dla naszego własnego zdrowia psychicznego. Nowy materiał jest nastrojony na to jak robiliśmy to w latach 80-tych.

Są jakieś szczegóły dotyczące piosenek, którymi mógłbyś się podzielić?
Lars: Parę tygodni temu usiedliśmy razem i postanowiliśmy przestać nazywać je "10", "19", "Munich" czy "German Soup". Zamierzamy w przyszłym tygodniu usiąść i nadać piosenkom normalne nazwy.

Jakie więc to będą tytuły?
Wiesz, one zawsze oscylują pomiędzy "Pieprze dwukrotnie Twoją matkę" i "Metallica i inne uzależnienia" czy tez mój ulubieniec: "Metallica ssie". One zawsze są dobre gdyby nie udało nam się znaleźć innych.
Odpowiedz

siema-witam wszytkich fanow Mety!jestem tu nowy pozdro dla wszystkich Mettalica-and nothing else matters!!!!!!!!!!!!! Smile
Odpowiedz

wlasnie posluchalam sobie kawalkow piosenek z tej owej plyty i powiem tak. oczywiscie nie przesluchalam calej plyty, ale na dzien dzisiejszy powiem tak. jesli to cos biale tlo i chuj wie co bedzie okladka to dosc chujowa. a co do muzyki to eeeh... niby juz nie st.anger, ale jakos mi tu nie brzmi latami 80-tymi, znaczy ich starym graniem. znaczym przypomina, ale to nie jest to samo. i czasami niektore "dzwieki" przypominaja troche swiety gniew. ale riffy sa o wieje lepsze,ale jakos mi zajezdzaja lekko MoP'em. a co do glosu jamesa. to nie wiem, czy ja juz tak dlugo nie sluchalam mety, ale jakby sie zmienil. no ale chuj z tym. nie ma chuja we wsi.
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):no ale chuj z tym. nie ma chuja we wsi.
<ok>
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):wlasnie posluchalam sobie kawalkow piosenek z tej owej plyty i powiem tak. oczywiscie nie przesluchalam calej plyty, ale na dzien dzisiejszy powiem tak. jesli to cos biale tlo i chuj wie co bedzie okladka to dosc chujowa. a co do muzyki to eeeh... niby juz nie st.anger, ale jakos mi tu nie brzmi latami 80-tymi, znaczy ich starym graniem. znaczym przypomina, ale to nie jest to samo. i czasami niektore "dzwieki" przypominaja troche swiety gniew. ale riffy sa o wieje lepsze,ale jakos mi zajezdzaja lekko MoP'em. a co do glosu jamesa. to nie wiem, czy ja juz tak dlugo nie sluchalam mety, ale jakby sie zmienil. no ale chuj z tym. nie ma chuja we wsi.

wypowiedz półgłówka
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

AHAHAHHHAHAHHA Oskar dla Klaudii
ja jebie, urodziłaś się by to robić dziewczyno
Odpowiedz

to juz sie nudne zaczyna robic. ale wiem jak to trudno wymyslec cos nowego.
Odpowiedz

Niszczyciel napisał(a):Meta
to jest meta
[Obrazek: metapolskaopis.jpg]
Odpowiedz

gówno się znacie oboje. to jest meta

[Obrazek: brama%20pneumatyczna%20meta%20start%20d.jpg]
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

co to jest metalicia?
Odpowiedz

[Obrazek: nometh029ie.jpg]

ja nikomu mety nie polecam
Odpowiedz

Niszczyciel napisał(a):Meta skończyła się, jak wiadomo, na Ride The Lightning

twoja stara skończyła sie na Ride The Lightning

Niszczyciel napisał(a):A nowa płyta, przepowiadam, będzie wodą po kisielu o smaku Sejnt Engerowym...

będzie jaka będzie... dla prawdziwego fana nie ma czegoś takiego jak chujowa płyta. może być lepsza albo gorsza ale i tak dalej sie słucha kapeli.
Odpowiedz

Sacred napisał(a):będzie jaka będzie... dla prawdziwego fana nie ma czegoś takiego jak chujowa płyta

co ty pierdolisz, jak moja ulubiona kapela wydaje chujowa plyte to mowie, ze ta plyta jest chujowa, a kapeli slucham i tak
Odpowiedz

Cytat:Meta skończyła się, jak wiadomo, na Ride The Lightning

A ja myślałem że na Kill'em All Confusedhock:
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):A ja myślałem że na Kill'em All

ja tez Mr. Green errare humanum est.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości