• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metallica

Arsenal ladnie sfrajerzyl final LM z Barca
Odpowiedz

Wściekła Sowa napisał(a):Ale ty Książę jesteś zabawny. Twoje żarty są takie finezyjne. Prawdziwy gejzer z zajebistymi pojazdami i pomysłami.

Idiota.
o. buba nasłała na mnie swoich kolegów, internetowych twardzieli-wyjadaczy sypiącymi hehe_żartoweczkami jak z rękawa. Szkoda tylko ze jeden z nich jest umorusanym po uszy amatorem czyszczenia szaletów publicznych, a drugi przywodzi na myśl występy Klaudiusza Sevkowica w kurewskim amoku.
Odpowiedz

Marna prowokacja z tego kolesia.
Odpowiedz

No, twoj brat bywal bez dwoch zdan kilka klas lepszy
Odpowiedz

ta, bo tata mówił na ciebie "gówno"
Odpowiedz

no pewnie, kto by chciał chuja w gówno pchać
Odpowiedz

bo ja nie miałem takich oporów i pchałem ci do paci za każdym razem jak miałem możliwość
Odpowiedz

no kurwa, myślałem że powalczysz dłużej, a tu już gimnazjum leci. Najpierw pogróżki teraz to. Dam Ci więcej czasu, pomyśl jeszcze raz.
Odpowiedz

Nadal bardzo słabo.
Odpowiedz

ROTFL !
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Książę napisał(a):o. buba nasłała na mnie swoich kolegów, internetowych twardzieli-wyjadaczy sypiącymi hehe_żartoweczkami jak z rękawa

co, jak co, ale ciebie to juz chyba popierdolilo, moi koledzy twardziele odrazu napierdalaja w ryj a nie traca czas na slowne pyskowki, w dodatku jeszcze w internecie Rolleyes
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Tak trzymać Buba!
Odpowiedz

Witam od razu bo to mój 1 wpis Wink
A więc;
1. Nie powiem, że lubię jakoś szczególnie St.Anger'a ale Metallica miała dobry pomysł tylko... Później jakoś "wykonanie pomysłu" było trochę trefne Mad
2. James Smile Poźniej Lars, Rob i Kirk egzekwo Smile
3.Ja może tak powiem Tongue Wszystko łyknę xD Ale bardzo lubię Load'y... No i oczywiście Black Album, Ride Master i w ogóle wszystko Smile
4.Chyba One, Until it sleep i Fuel najbardziej lubię Smile
5.Niestety nie byłam Sad
6.Podobał Wink
7.0 zastrzeżeń Smile
Odpowiedz

CZEŚĆ
Odpowiedz

dyed napisał(a):Wszystko łyknę xD
na wstępie pozdrawiam
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości