03-02-2006, 08:24 PM
Scully napisał(a):I 'Into The Arena', lubię tak wyciągać 'ariiiinaaaa' do słuchawki, jak najcieniej ;>Do słuchawki z prysznica mam rozumieć?
Scully napisał(a):I 'Into The Arena', lubię tak wyciągać 'ariiiinaaaa' do słuchawki, jak najcieniej ;>Do słuchawki z prysznica mam rozumieć?
SuicideKaiten napisał(a):Wolę wydzierać się COUNTEEEEEEEEEEEESS BATHORY przy goleniu : P czy inne szlagiery VenomGłupia uwaga. Wystarczy, że ktoś napomknie, że nie lubi Samowara, wyśmieje ich epickie stroje lub zwróci uwagę na śmieszność komentarzy fanatyków tegoż zespołu, a natychmiast wyzywany jest od pozera i geja. Nie ma więc nic dziwnego, w tym, że nie zbywa tego milczeniem, no i w ten sposób zaczyna się mniej lub bardziej (zazwyczaj mniej) konstruktywna dyskusja.
A jak kurfa nie słucham Manowar i nie mam poważnych powodów ku temu (prócz tego że mi nie podchodzi i troche mnie śmieszy) to nie gadam o nim... Romantyk i te drugie coś, to przykre, ale jednak jesteście debilami. Nie dlatego, że nie lubicie Manowar - sam nie lubię. Dlatego, że jesteście żałośni w swoich żartach, które w pewnym momencie przestały bawić.
Cytat:A jak kurfa nie słucham Manowar i nie mam poważnych powodów ku temu (prócz tego że mi nie podchodzi i troche mnie śmieszy) to nie gadam o nim...
XdkyX napisał(a):@ambivalent:
a teraz popatrz na to tak: idzie facet po ulicy w obcislych skorach, z torsem owlosionym niczym dywan i fryzura jak czeski wiesniak. pierwsze skojarzenie - gej.
Cytat:a teraz popatrz na fotke chociazby wokalisty in flames. Czy czlowiek ubrany tak jak on idacy ulica powoduje takie skojarzenia jak nasz barbarzynca. NIE WYDAJE MI SIE.
Cytat:pozatym klocenie sie o heterosekualnosc manowar mija sie z celem. poprostu wiadomo ze nie sa
Ambivalent napisał(a):na ktorej focie jest gej ?
SuicideKaiten napisał(a):Ambivalent napisał(a):na ktorej focie jest gej ?
Na focie Nightwish drugi od prawej. Co wygrałem?
R_amze_S napisał(a):<ziew>
Cytat:Widze ,ze akceptujesz pedalstwo w swoim ulubionym zespole.Nie,po prostu mam już dość tych klotni ,które mozna by nazwać "Fani Manowar kontra reszta świata".Próba zasugerowania ze Motorhead jest gejowski nie załuguje na jakikolwiek komentarz.Wygląda mi raczej na rozpaczliwe odwrócenie uwagi fana Manowar od gejostwa swojego ulubionego zespołu.
R_amze_S napisał(a):Cytat:Widze ,ze akceptujesz pedalstwo w swoim ulubionym zespole.Nie,po prostu mam już dość tych klotni ,które mozna by nazwać "Fani Manowar kontra reszta świata".Próba zasugerowania ze Motorhead jest gejowski nie załuguje na jakikolwiek komentarz.Wygląda mi raczej na rozpaczliwe odwrócenie uwagi fana Manowar od gejostwa swojego ulubionego zespołu.
Generalnie - powiem tak jak juz tutaj ktoś wspomniał-nie lubie samowara,ale nie mam zamiaru klócić się z jego fanami do upadłego.EOT
Ambivalent napisał(a):EOT
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ambivalent napisał(a):EOT
Jakby to ujac... zgadzam sie. Dopoki kots znowu na podstawie jednego przesluchanego albumu sonaty nie zarzuci mi brku gustu