• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metal/Rock Battle-Komentarze

hehe, czemu zawsze w takich "plebiscytach" wygrywa albo RIB albo MOP? :>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

No prosze, jednak w Metalowej Bitwie, finał jest taki, jaki przewidziałem Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):hehe, czemu zawsze w takich "plebiscytach" wygrywa albo RIB albo MOP? :>

Sam sobie odpowiedziales tym pytaniem
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Mówię Wam już drugi raz, że trza to jeszczeraz zorganizować, uwzględnić sporo postulatów (jedna płyta na zespół, brak nadreprezentacji jednych gatunków kosztem innych, rezygnacja z płyt, które nie mają w gruncie rzeczy szans w 'plebiscycie' i.t.d.).

No.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Postaram sie zorganizowac kiedys druga edycje, bardziej restrykcyjne zasady i chyba wydam czarna liste albumow ktorych nie wolno zgalszac Big Grin

tak w kazdym plebscycie w pierwszej edycji wygrywa MOP

w drugiej zazwyczaj jest to jakis Slayer Wink
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Jesu Kryste, Slayer nie przeszedl. ;\
Dokładnie. Zupełnie nie rozumiem jak Inferno mogło pokonać SNM Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Dokładnie. Zupełnie nie rozumiem jak Inferno mogło pokonać SNM Wink
W tym to ja akurat nic dziwnego nie widze
Odpowiedz

A ja jak najbardziej. ;(
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):A ja jak najbardziej. ;(
Oczywiscie sie nie znasz Surprised
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
warsadal napisał(a):Dokładnie. Zupełnie nie rozumiem jak Inferno mogło pokonać SNM Wink
No co ty! Inferno to zupełnie przeciętna płyta (jak na Motura), takie 7,5/10. Bynajmniej nie jest to album, który może konkurować ze Slayerem,

R_amze_S napisał(a):
Dżemik napisał(a):A ja jak najbardziej. ;(
Oczywiscie sie nie znasz Surprised
Oczywiście się zna Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
No co ty! Inferno to zupełnie przeciętna płyta (jak na Motura), takie 7,5/10. Bynajmniej nie jest to album, który może konkurować ze Slayerem,
To juz kwestia gustu.Akurat IMO Inferno to jedna z lepszych płyt Motorhead wydanych po 1990 roku - lepszy jest tylko Bastards.SNM z całym szacunkiem nie ma do niej startu,choc kładzie pokotem całe mnostwo innych thrashowych płyt z lat 80-tych.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
warsadal napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
To juz kwestia gustu.Akurat IMO Inferno to jedna z lepszych płyt Motorhead wydanych po 1990 roku - lepszy jest tylko Bastards.SNM z całym szacunkiem nie ma do niej startu,choc kładzie pokotem całe mnostwo innych thrashowych płyt z lat 80-tych.

Tu nie ma sie co dziwić, Inferno to wspaniałe dzieło jakie stworzył dziadek Lemmy 8) Jeśli chodzi o płyty wydane po 1990 r. to nie zapominajmy jeszcze o znakomitym March Or Die Tongue
Odpowiedz

March or Die to najslabsza plyta Motorhead
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

To juz kwestia gustu Tongue
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):March or Die to najslabsza plyta Motorhead

Przestańże w końcu bredzić, jest zajebista. Z M. znam niewiele (March or Die, Ace of Spades, Hammered, The Birthday party i No remorse) i jest to najlepsza jak dla mnie z wymienionych. Pewnie zaraz podniesie się larum co do Ace of Spades, ale mam to w dupie.
Odpowiedz