• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metal/Rock Battle-Komentarze

Motorhead - Inferno pokonal klasyke thrashu ? ROTFL
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Motorhead - Inferno pokonal klasyke thrashu ? ROTFL

Tak tu bywa...
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Podpadłes....
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Podpadłes....

i ? mam sie poplakac ? Inferno to bardzo dobry album. Chyba nawet najlepszy z ostatnich wydanych przez M. Mimo wszystko BBB to klasyka thrashu i najlepsza plyta Exodus. Gdyby w pojedynku wystepowal np. Ace Of Spades nie mial bym zadnych pretensji a tak... niestety, Inferno nie jest AZ TAK dobra plyta.
Odpowiedz

ej, wyznajesz zasade cokolwiek stare = lepsze?
Odpowiedz

Manowar napisał(a):ej, wyznajesz zasade cokolwiek stare = lepsze?

Najlepsze lata metalu skonczyly sie gdzies na poczatku lat 90, wiec w sumie mozna tak powiedziec. Szczegolnie tyczy sie to heavy metalu. Dalej na poziomie utrzymale sie juz tylko najlepsze kapele (a i z tym w sumie roznie bywalo).
Odpowiedz

Ja sie wcale nie ździwie, jak Inferno dojdzie do finału. Inferno, to znakomity album, który ma w sobie kawał ostrego powera 8) Nic dodać, nic ująć Big Grin
Odpowiedz

To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead.
Odpowiedz

Nie wszyscy Big Grin Ja osobiście mam tu innego faworyta Big Grin Ale byłoby ciekawie, gdyby w tym finale znalazło sie również Inferno Wink
Odpowiedz

Moj faworyt "No more tears" 8)
Odpowiedz

W ogole cienkie ta cwiercfinaly. Blod On Ice ? Show No Mercy ? eh... i tak pewnie wygra Master Of Puppets. Laughing

btw. dziwne ,ze nie ma Numeru Bestii.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead.
nie od dziś to wiadomo, nie od dziś... istny tu 'laundry service' dla podatnych umysłów.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Inferno to bardzo dobry album. Chyba nawet najlepszy z ostatnich wydanych przez M. Mimo wszystko BBB to klasyka thrashu i najlepsza plyta Exodus.
I owszem,ale nawet NAJLEPSZA płyta Exodusa (z całym szacunkiem dla zespołu) nie ma startu do moze nie najlepszej,ale jednej z lepszych płyt Motorhead
Cytat:Gdyby w pojedynku wystepowal np. Ace Of Spades nie mial bym zadnych pretensji a tak... niestety, Inferno nie jest AZ TAK dobra plyta.
j.w
Cytat:Najlepsze lata metalu skonczyly sie gdzies na poczatku lat 90,
Teza wymagająca uzsadnienia
Cytat:To tylko bedzie swiadczylo jak ludzie tutaj sa wyprani na Motorhead
W ten sposób patrząc to ludzie są tu tez "wyprani" na Slayera,na Venoma itd.itp.
Odpowiedz

Cytat: owszem,ale nawet NAJLEPSZA płyta Exodusa (z całym szacunkiem dla zespołu) nie ma startu do moze nie najlepszej,ale jednej z lepszych płyt Motorhead

To Twoje zdanie, ja uwazam inaczej.

Cytat:Teza wymagająca uzsadnienia

Najwiecej ciekawych plyt wychodzilo imo wlasnie gdzies tak do poczatku lat 90. Do tego czasu metal byl mocny zarowno muzycznie jak i w mediach. Pozniej nastapily zmiany. Wraz ze spadkie popularnosci nastapilo pewne wyczerpanie materialu (szczegolnie w klasycznym heavy metalu). Powstawalo duzo rzeczy, ktore byly kopie czegos tam albo łaczyło jedna rzecz z druga (chwała tym, ktorym wyszlo to dobrze). Dla mnie nuda. Po chvj mam sluchac jakies tam kopii skoro mam zajebisty oryginal.

Cytat:W ten sposób patrząc to ludzie są tu tez "wyprani" na Slayera,na Venoma itd.itp

Ano ich tez jest od chvja.
Odpowiedz

Ambivalent, przyznaję ci rację z tym, że lata 80 były złotymi latami thrashu i heavy metalu, ale obecnie wychodzi również wiele bardzo dobrych płyt, niektóre są bardzo nowatorskie jak najnowsze Nevermore czy Ulver, inne nagrane z duchem tamtych lat, ale mimo to mają jaja, i takim przykładem jest najnowszy Motorhead. Co do prania to już temat na osobną dyskusję Smile Tak w ogóle to witam na forum
Odpowiedz