• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metal Hammer Festival - 31 sierpnia

Calmwater napisał(a):
Axel napisał(a):bosh Korn w polsce mam nadzieje ze przywitaja ich tak jak to zrobilismy bardzo niesłusznie dla SOAD
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Hahaha,wielki tru się znalazł Laughing Ale ostoja patriotyzmu musi być-w końcu chyba jedynie w naszym kraju można zaobserwować tak jawny debilizm i chamstwo Evil or Very Mad Niemniej nie sądzę,żeby ich tak przywitali Wink
Co do samego koncertu-pewnie,że się wybieram Big Grin Najchętniej w roli supportu widział bym Opeth,jednak ze względu na "specyfikę" naszej publiczności i ww.przejawy debilizmu narodowego mam nadzieję,że będzie to Fear Factory-bardziej zbliżone gatunkowo do KoRna...
nie nie tru dziecko, poprostu nie lubie Korna a za to jak potraktowali S.O.A.D jest mi nie zmiernie wstyd ale coż poczac mieszkamy w polsce. Co do samego Korna nie wiem jakos nie mam pociagu w strone ich dzieł jak i samej checi wyjebania ponad 100 złociszy na "Show"
Odpowiedz

Dziecka jeszcze nie mam,jeszcze chociaż 2-3lata,nie spieszy mi się a dziewczyna młodsza ode mnie Smile
Widzę,że znajdujemy w sumie wspólną płaszczyznę Smile Niemniej twój dowcip był co najmniej dziwny-sugerował,jakbyś pochwalał takie zachowania (ci co zrobili ten burdel na SOAD też na pewno ich nie lubili).Szczerze mówiąc mam nadzieję,że fani pozostałych zespołów będą na tyle cywilizowani,że obejdzie się bez takich incydentów.Jeśli o mnie chodzi,to będę się świetnie bawił na KoRnie,na Opeth niewiele gorzej-jedno drugiemu nie wadzi Smile
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Wybaczcie, ale 120 zł to jest naprawdę mało jak za 3 kapele, spośród których żadna nie jest gwiazdą, a każda występuje na równym poziomie wiec mają równe szanse. Jeżeli się nie mylę ma tam wystąpić 5-6 zespołów, więc 120 zł to tanio jak barszcz.
Odpowiedz

Skoro wystąpi 5-6 zespołów,to faktycznie nie powiem,że jest drogo.Ale problem skombinowania na czas tych 120zł i tak dla wielu pewnie będzie dość poważny...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Pewnie pojade, Opeth to jedna Z nielicznych kapel które sie dla mnie liczą. Ale te 120 zł i jeszcze bede musiał słuchać Korna, a oni mnie akurat gówno interesują.
Tak samo miałem na metalmani w 2004 wydałem 120 zł na bilet na Moonspell, jeszcze go spłacam. Na największej atrakcji czyli Soulfly zasnąłem...
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

eeeeeee ja to nie moge sie wybrac, poprawke z polaka mam Sad a wielka szkoda... eh... jednak bylo trzeba sie uczyc... :/
KoRn RoX!
Odpowiedz

Cytat:eeeeeee ja to nie moge sie wybrac, poprawke z polaka mam a wielka szkoda... eh... jednak bylo trzeba sie uczyc... :/
KoRn RoX!

Ja mam 30 komisa z Ruska, a 31 na Opeth.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Ja na 100% jade ^^
GG=>2589965
tlen i mail=>nothaji@tlen.pl
Odpowiedz

Ja jade z 2 kolegami, mamy juz bilety na sektor czerwony G miejsca 13,14,15 Big Grin Będzie zajebiście...
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Tilomus napisał(a):Ja jade z 2 kolegami, mamy juz bilety na sektor czerwony G miejsca 13,14,15 Big Grin Będzie zajebiście...

LOL
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

xxx
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

Może Opeth mi niepodszedł... nawet bardzo... ale z chęcią pojade na KoRna. Mam w dupie to że musze iść następnego dnia do budy. Mogą mi dupe podetrzeć. Mają grać: KoRn, Opeth, Lacuna Coil i gość specjalny... Mam już nawet bilety i czekam aż mi koszule przyślą z R&MS. Wątpie że koncert dorówna ost. Slayer-owi na którym stałem pod sceną (totalna nawalanka i zarazem szał, niechodzi tylko o muzyke...mój ojciec złamał noge na Dead Skin Mask...ale i tak było super...) ale znając KoRna to pewno kolesie dadzą czadu na co licze a ja dostane szału na płycie pod sceną. Dozobaczenia na miejscu !!! 8)
Heavy Metal był, jest, i będzie !!!
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1148835,wiadomosci.html

Laughing Laughing

Ja bym sie wstydził ;D a i fajne komentarze pisza.
Odpowiedz

Najlepszy komentarz: Big Grin
'Czy znajda 20 debili?... Chyba tak'
Jeszcze niech rurke jakas postawia dla kilku ochotniczek Laughing
Odpowiedz

Kurwa...nie moge pojechać, chce ktoś kupić bilet?? ja go kupiłem za 115 zł sprzedam za 90-100??? Chętni??
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz