• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metal Church

Cytat:Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash

nie wiem jakie to były kolegi czasy, ja w 1988 roku czytałem że do thrashu nie wiedziec czemu przypisywano Celtic Frost
Odpowiedz

Tomek/Nevermore napisał(a):

nie wiem jakie to były kolegi czasy, ja w 1988 roku czytałem że do thrashu nie wiedziec czemu przypisywano Celtic Frost

No i tak było - wtedy black ani death jako taki istniał tylko jako mała, umowna szufladka i wszystko co grało ciężej i szybciej niż IM czy JP podciągano pod thrash lub jego pododmiany.
Odpowiedz

buubi napisał(a):
Tomek/Nevermore napisał(a):

No i tak było - wtedy black ani death jako taki istniał tylko jako mała, umowna szufladka i wszystko co grało ciężej i szybciej niż IM czy JP podciągano pod thrash lub jego pododmiany.
Człowieku nazwa Black Metal pojawiła się już w 1982 roku, wraz z wyjściem drugiej płyty Venoma.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Kompletnie nie trawię tego zespołu. Wszystko było by ok, gdyby nie głos wokalisty... Ehh, ale cóż. Sad
Odpowiedz

Masterton napisał(a):Wszystko było by ok, gdyby nie głos wokalisty... Ehh, ale cóż. Sad
Ktorego? kazdy miazdzy, choc D. Wayne to juz totalny kult\m/
Odpowiedz

Nie wiem stary którego, nie znam jego nazwiska. W każdym bądź razie wokalista z ostatniej płyty, czyli "A Light In The Dark". Szanuję kunszt i technikę, ale kompletnie nie trafia do mnie ten wokal...
Odpowiedz

wez posluchaj dwoch pierwszych człowieku
Odpowiedz

DOKŁADNIE.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

albo "Live"
Odpowiedz

Tomek/Nevermore napisał(a):nie wiem jakie to były kolegi czasy, ja w 1988 roku czytałem że do thrashu nie wiedziec czemu przypisywano Celtic Frost

ja zawsze byłem święcie przekonany, że To Mega Therion to płyta Thrashowa 8)

co do MC, jest to swoiste połączenie Heavy z Thrashem, raz jest jednego więcej raz drugiego, podobnie jak w Rage
Fear No Beer
Odpowiedz

Ja słyszalem ,ze to power metal...
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

zajebiscie wielka roznica
Odpowiedz