12-22-2005, 08:57 AM
Cytat:Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash
nie wiem jakie to były kolegi czasy, ja w 1988 roku czytałem że do thrashu nie wiedziec czemu przypisywano Celtic Frost
Cytat:Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash
Tomek/Nevermore napisał(a):Cytat:Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash
nie wiem jakie to były kolegi czasy, ja w 1988 roku czytałem że do thrashu nie wiedziec czemu przypisywano Celtic Frost
buubi napisał(a):Człowieku nazwa Black Metal pojawiła się już w 1982 roku, wraz z wyjściem drugiej płyty Venoma.Tomek/Nevermore napisał(a):Cytat:Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash
No i tak było - wtedy black ani death jako taki istniał tylko jako mała, umowna szufladka i wszystko co grało ciężej i szybciej niż IM czy JP podciągano pod thrash lub jego pododmiany.
Masterton napisał(a):Wszystko było by ok, gdyby nie głos wokalisty... Ehh, ale cóż.Ktorego? kazdy miazdzy, choc D. Wayne to juz totalny kult\m/
Tomek/Nevermore napisał(a):nie wiem jakie to były kolegi czasy, ja w 1988 roku czytałem że do thrashu nie wiedziec czemu przypisywano Celtic Frost