• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Metal: A Headbanger's Journey | Global Metal

Acrid napisał(a):fenomen polegający na wielkim mariażu pomiędzy wieloma środowiskami twórców i odbiorców metalu a ideą słowiańską.

mimo wszystko wydaje mi się że w Rosji czy na Ukrainie jest wiecej tego typu kapel
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Wczoraj oglądałem. Co prawda autor ma parę wpadek (np. do norweskiego black metalu zalicza... Cradle of Filth Laughing) parę bzdur powiedziało się jego gościom (np. wypowiedź gościa z Lamb of God, że gitara to instrument afrykański Big Grin) i zabrakło mi parę osób (z jakimś dennym Kitty wywiad był, ale już z Metallici nikogo nie było :? ), ale ogólnie film fajny. Warto obejrzeć chociażby dla wypowiedzi Ghaala, Necrobutchera i Lemmy'ego Smile
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

widzialam i mam. chyba jeden z najlepszych filmow dokumentarnych o metalu, jakie widzialam. sa tam oczywiscie pewne zespoly, ktory nie powinno tam byc, ale ujdzie.nejlepsze (czytaj smieszne) jest o blacku i mayhem, to ostanie to naprawde zalosne, koles udaje,ze sie spil i popisuje sie,ze jaki z niego szalony rockman. najbardziej mi sie podobaly wywiady z lemmym, slayerem, dee sniderem i dickinsonem. polecam. warto obejrzec.
Odpowiedz

Fajny, ale zostawia duży niedosyt. Szczególnie materiał o black metalu.

Czekam na kolejną część. Wiadomo coś więcej?
STONER.PL
Odpowiedz

Jest juz podobno i własnie tylko o BM chyba traktuje
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

a kiedy będzie o Feel ?
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

koles rzeczywiscie nie wnikal w jakies szczegoly, ale i tak fajnie sie oglada ten film.
Odpowiedz

Jakby miał wnikać to by film trwał 10 godzin nie dwie.

Ale jebnął babola z zakfalifikowanie Judas Priest do power metalu ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Ale jebnął babola z zakfalifikowanie Judas Priest do power metalu ...

Babola to jebnął wrzucając Scorpions do power metalu Tongue
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

tego to nawet nie zauważylem :F
Odpowiedz

chodzi mi o to ,ze koles "opowiedzial" to co raczej kazdy "trvu-fan-metalu" wie. chodzilo mi o to, ze brakowalo tam pwenego rodzaju "ciekawostek i rzeczy o ktorych, nigdy nikt nie slyszal". no ale chyba tamtemu i tak o to nie chodzilo.
Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KiOqGIWlFx8[/youtube]

Global Metal.
Odpowiedz

'Slayer in Muslim Country'
Yeeaah!
STONER.PL
Odpowiedz

jaki smiech.
odrazu mi sie przypomnial ten zespol z iraku czy skad tam on byl, co nie mogl gac, bo ich inne muzlumany scigaly i chcieli ich zabic za to ,ze grali metal czy cos.
ale fajnie, ze powstal nastepny dokument Smile , fajnie sie takie cos oglada i mozna powiedziec, ze facet pokazuje szmieszne i ciekawe sceny/watki w swoim/swoich filmach.
Odpowiedz