• 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Megadeth

Ostatnio zainteresowałem się twórczością tego zespołu ponieważ w nagrywaniu nowej płytki Lamb of God wziął udział Chris Poland i jak dla mnie sa oni dobrym zespołem Smile
Odpowiedz

niekoniecznie, bo jest on umieszczony na owym Hidden Treasures- jak i reszta kawalkow, ktora miala swa role w jakimkolwiek filmie...
No More... jest na tym albumie pierwszy...
Odpowiedz

Nie wiecie może czy The System Has Failed jest już w sprzedaży?
Odpowiedz

The System Has Failed nie jest jeszcze w sprzedazy, premiera jest przewidziana ponoc na 13 wrzesnia, wiec juz niedlugo, ale album jest juz w necie... w sumie powiem tyle, ze jest to album bardzo dobry, duuzo lepszy niz the worl needs a hero... taki jest utrzymany w kliamcie coutdown, ew. youthanasia, ale nie znaczy to wcale, ze sa to odgrzewane kotlety... nom... to ytyle z mej strony
Odpowiedz

No nic, jeszcze trochę się poczeka Smile
a countdown to extintion to akurat mój ulubiony album Megadeth więc bardzo mi pasuje ta opcja Tongue
Odpowiedz

nie wiem do diabła za co, ale uwielbiam tą kapelę. Rust In peace, Peace Sells, Countdown To Extinction, pierwsza moja trójka... uwielbiam friedmana też friedmana solo i z nimi.. ma piękną fraze, wspaniale dobiera dźwięki.. wogóle wszystko ma fajne Wink
Odpowiedz

Ja mam 3 ulubione "piosenki" megadeth:
Hangar 18, Five Magics, Tornado Of Souls... starczy ... tyle w kwestii "ulubionych piosenek" megadeth ... a niżej długo, długo nic...
Chyba przesadzam ... Przecież tak wiele piosenek jest na Risku ...
Odpowiedz

Zespół trzyma wysoka formę co ukazuje najnowsza płyta "the system has failed". Super die dead enough i scorpion
Odpowiedz

fuck... lipnie troche... Megadeth nie bedzie ani w Polsce, ani w czechach... przynajmniej narazie... jak sie ktos bedzie wybieral na koncert do Niemiec, to dajta znac ludziskaSmile))
Odpowiedz

Naprawde kultowa kapela Smile
Odpowiedz

ja jestem tylko ciekaw ile razy jeszcze Rudy zmini zdanie odnosnie konca Megadeth... mam nadzieje, ze jednak kolejne plyty jednej z moich ulubionych kapel jeszcze wyjda... a jakby jeszcze w skladzie z Ellefsonem, Friedmanem i Menza, to juz w ogole bylbym niezmiernie uradowany...
swoja droga gdzies ostatnio przeczytalem, ze Megadeth ma miec jeszcze jedna trasa koncertowa, podczas ktorej grupa ma zajrzec do wszystkich krajow, w ktorych wczesniej wystepowala, wiec jest szansa na koncert Mustaine`a &Company w Polsce... byloby fajnie...
Odpowiedz

Megadeth też świetna grupa - mają dużo świetnych albumów np. "Risk" czy "Countdown To Extinction". Najnowszy "The System Has Failed" też jest utrzymany w dobrym stylu przez panów z Megadeth. Jedna z moich ulubionych grup.
Odpowiedz

tu sie moge z Toba zgodzic Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lilith napisał(a):mają dużo świetnych albumów np. "Risk" (...)
cooo? kupiłam to płycisko, przesłuchałam dwa razy, myśląc, że mi weszło, po czym zapomniałam kompletnie. Najgorsza chyba w dorobku.
Odpowiedz

Cytat:Megadeth też świetna grupa - mają dużo świetnych albumów np. "Risk" czy "Countdown To Extinction".

zamiast "Risk" miało być chyba "Rust in peace" 8)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości