- Liczba postów:
- 231
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
niekoniecznie, bo jest on umieszczony na owym Hidden Treasures- jak i reszta kawalkow, ktora miala swa role w jakimkolwiek filmie...
No More... jest na tym albumie pierwszy...
- Liczba postów:
- 317
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Nie wiecie może czy The System Has Failed jest już w sprzedaży?
- Liczba postów:
- 231
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
The System Has Failed nie jest jeszcze w sprzedazy, premiera jest przewidziana ponoc na 13 wrzesnia, wiec juz niedlugo, ale album jest juz w necie... w sumie powiem tyle, ze jest to album bardzo dobry, duuzo lepszy niz the worl needs a hero... taki jest utrzymany w kliamcie coutdown, ew. youthanasia, ale nie znaczy to wcale, ze sa to odgrzewane kotlety... nom... to ytyle z mej strony
- Liczba postów:
- 12
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja mam 3 ulubione "piosenki" megadeth:
Hangar 18, Five Magics, Tornado Of Souls... starczy ... tyle w kwestii "ulubionych piosenek" megadeth ... a niżej długo, długo nic...
Chyba przesadzam ... Przecież tak wiele piosenek jest na Risku ...
Zespół trzyma wysoka formę co ukazuje najnowsza płyta "the system has failed". Super die dead enough i scorpion
- Liczba postów:
- 231
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
ja jestem tylko ciekaw ile razy jeszcze Rudy zmini zdanie odnosnie konca Megadeth... mam nadzieje, ze jednak kolejne plyty jednej z moich ulubionych kapel jeszcze wyjda... a jakby jeszcze w skladzie z Ellefsonem, Friedmanem i Menza, to juz w ogole bylbym niezmiernie uradowany...
swoja droga gdzies ostatnio przeczytalem, ze Megadeth ma miec jeszcze jedna trasa koncertowa, podczas ktorej grupa ma zajrzec do wszystkich krajow, w ktorych wczesniej wystepowala, wiec jest szansa na koncert Mustaine`a &Company w Polsce... byloby fajnie...
- Liczba postów:
- 24
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Megadeth też świetna grupa - mają dużo świetnych albumów np. "Risk" czy "Countdown To Extinction". Najnowszy "The System Has Failed" też jest utrzymany w dobrym stylu przez panów z Megadeth. Jedna z moich ulubionych grup.
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
tu sie moge z Toba zgodzic
Live Like An Angel, Die Like A Devil