• 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Megadeth

FVCKtycznie - o "RISK" żem zapomniał... Nic dziwnego. Kompletne dno. Tongue
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):FVCKtycznie - o "RISK" żem zapomniał... Nic dziwnego. Kompletne dno. Tongue
no ba
and now is forever...
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):
Morrigan napisał(a):Wszystkei płyty oceniam 10/10.

Każdy wykonawca mający na koncie więcej niż dwie płyty nie jest w stanie nagrać samych 'dziesięć-na-dziesięć'. Nawet największy fan powinien potrafić trzezwo spojrzec na dyskografię swej ukochanej kapeli :] .
ze slayer jest inaczej...
and now is forever...
Odpowiedz

6 marca 2007 nakładem Image Entertainment ukaże się koncertowy album Megadeth zatytułowany "That One Night: Live in Buenos Aires". Album ten, jak wskazuje jego tytuł, nagrany został w Buenos Aires, podczas koncertu w dniu 9 października 2005 i ukaże się zarówno w formacie CD, jak i DVD
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

mam risk do sprzedania, moze jacyś ultratruempechujowi fani tu zaglądają Wink
Odpowiedz

Danzig napisał(a):6 marca 2007 nakładem Image Entertainment ukaże się koncertowy album Megadeth zatytułowany "That One Night: Live in Buenos Aires". Album ten, jak wskazuje jego tytuł, nagrany został w Buenos Aires, podczas koncertu w dniu 9 października 2005 i ukaże się zarówno w formacie CD, jak i DVD

wersja dvd to cos dla mnie.A propo video to na vhs mam nagranie z lat 90 fragment koncertu D.M nieżle naprany głos jego to momentami skrzek ,gdzies jeszcze mam moment nagrany jak sie przewraca na scenie.
Odpowiedz

W ostatnim czasie zatwierdzono wreszcie ostateczną wersję okładki nowej płyty pt. "United Abominations" która ma się ukazać 7 maja b.r.

[Obrazek: MEGA_UNA-COVER-lores.jpg]

Okładka prezentuje się świetnie. Miejmy nadzieję, że album będzie równie doskonały.

A pod tym adresem można odsłuchać utwór pt. "Gears Of War", który znajdzie się na nowej płycie: 🔍http://www.roadrunnerrecords.com/artists...music.aspx
Miłego słuchania!
Odpowiedz

^Nie działa ten link, jakiś błąd wyskakuje Confusedhock:
Odpowiedz

Sorry, rzeczywiście tamten link był z błędem. Kliknij teraz, a potem na "Windows Media Audio". Pozdrawiam!
Odpowiedz

Masterton napisał(a):Okładka prezentuje się świetnie
słucham ?
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Danzig napisał(a):
Masterton napisał(a):Okładka prezentuje się świetnie
słucham ?

A co, sądzisz inaczej? Każdy ma swój gust stary Wink Mnie się podoba, chociaż nic nie pobije "Youthnasia" czy "The System Has Failed".
Odpowiedz

Okładka nie jest zła, ale chuj z nią. Najważniejsze by płyta była porządna.
A to demko nawet ciekawe Wink zobaczymy co z tego będzie.
Odpowiedz

I tu się z Tobą zgadzam kolego Wink Fakt, utwór całkiem, całkiem, ale zobaczymy jak zaprezentuje się efekt końcowy.
Odpowiedz

okładka taka sobie... a na niej chyba imć Lars U.???

teskrzydła mi nie pasują do Megadeth... no i gdzie Vic R.??
Odpowiedz

fetus napisał(a):Okładka prezentuje się świetnie
naprawdę?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości