• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mayday Rock Festival

Jest to przegląd kapel przeróżnistych, które chcą się wybić. Główne nagrody to nagranie profesjonalnego teledysku i nagranie płyty demo w porządnym studiu. Koncerty od 23 września w każdą sobotę czy tam piątek. Wjazdy będą kosztować góra po 7 zeta. Pod koniec gra zawsze jakaś 'gwiazda'. Rok temu Lipali. Eniłej, ogólnie jest fajnie, w tym roku zapowiada się lepiej, bo to 10 edycja, i w końcu jest więcej rocka, a nie brudnego punka.
Festival odbywa się w Głogowie.

więcej na stronie www.mrfglogow.glt.pl - tam też spis kapel, itd. itp. pierdoły. W sumie jest fajnie Tongue[/url]
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

Kurwa wasza mać. Jak na chujowy mayday to był zajebisty koncert wczoraj. Morior Axis po prostu mnie rozjebał (tak jak i mój nos, który sam sobie rozbiłem jak jebany kaleka). Kapela genialna, z reszty pamiętam tylko Hollow (takie lajtowe pierdykanie typu A Perfect Circle). No ale Morior Axis plus 30 nazioli i nakurwiony Skinless z zakrwawioną mordą - to jest to :f
Odpowiedz

... samo zuo...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Skinless napisał(a):No ale Morior Axis plus 30 nazioli i nakurwiony Skinless z zakrwawioną mordą - to jest to :f
A zakrwawionego odbytu nie miałeś?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Oj jak jesteś ruchany na koncertach to nie znaczy, że mnie też muszą ;f
Odpowiedz

Pytam czy nie zabawiałeś się z naziolami w ich stylu, nie od dzisiaj wiadomo czego przejawem jest ich uwielbienie wspólnoty i chłopięcej siły.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz