• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Matura

Potopu nie czytalem i oczywiscie byl Tongue najlepsze jest to ze przy "analizie" drugiego fragmentu napisalem ze krolowa zwraca sie do krola Jana Kazimierza, a podobno mialo byc cos o Czestochowie i Matce Bozej :?
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

bylo ok, pisalem o Kordianie i Męzu, a na rozszerzonej o wierszach Różewicza i Barana, gadasz Tuomasss ze pisales to drugie? Ja nic bym nie napisal;]
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

No wiesz. Jam człek prosty jak trzonek halabardy i wiersze nie są moją najmocniejszą stroną. Big Grin Proze jakoś łatwiej mi się czyta i mniej problemu mam z załapaniem o co chodzi. A temat pozwalał trochę pogrzebać w ludzkiej psychice co mi się bardzo spodobało.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Neth napisał(a):polamcie nogi.. ekhemm.. piora.
Prawie wykrakales :>
Ale polski to latwy byl. Zobaczymy jak wyniki dostane Laughing
A i jeszcze.. Potopu nie czytalam wczoraj sie dowiedzialam ze to lektura w ogole, full ignorancja a nawet filmu nie widzialam. I z czego pisalam? Z Potopu na 4 strony wiec moze tragedii nie bedzie Laughing
A na rozszerzonej oczywiscie opowiadanie mojej imienniczki Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

no maturka wcale trudna nie byla, dlatego zaluje ze nie podjelam sie anglika rozszerzonego..:/

przede mna jeszcze wos ... Smile
Odpowiedz

angieliski rozszerzony jakis taki dziwny byl myslalam ze cos innego troche bedzie ale kij Tongue A na podstawowym rzadzil facet od pogody, mowil jakby mial banana w gebie Laughing Ja mam jeszcze 12go historie i 19 rowniez WOS Confusedhock: Tylko po co mi to? Laughing
Odpowiedz

hyh ja mam 23 historie sztuki ma ktos cos pozniej ???
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):angieliski rozszerzony jakis taki dziwny byl myslalam ze cos innego troche bedzie ale kij Tongue A na podstawowym rzadzil facet od pogody, mowil jakby mial banana w gebie Laughing Ja mam jeszcze 12go historie i 19 rowniez WOS Confusedhock: Tylko po co mi to? Laughing

Big Grin Big Grin no prognoza pogody byla najlepsza...dostalam wtedy niezlej glupawki ... Confusedhock:

powodzenia z wos-em Tongue

Cytat:hyh ja mam 23 historie sztuki ma ktos cos pozniej ???

hmm.. no to calkiem ambitnie Smile pewnie musialas sie sama przygotowywac, bo w szkolce to sobie nie przupominam takiego przedmiotu..? powodzenia
Odpowiedz

WOS to w dupie, latwy jest. Na pewno latwiejszy od histroii Laughing A to wlasnie historie a nie WOS wzielam jako 3 obowiazkowy Laughing glupia bylam Laughing Laughing
Odpowiedz

Ooo, widzę, że nie tylko ja zaszalałem z wosem i historią Big Grin Tak sobie myślę, że trzeba by zacząć powtarzać coś na wos :? Smile

W sprawie angielskiego. Gość od pogody totalnie mnie rozwalił Tongue A na rozszerzonym rozumienie ze słuchu też łatwe nie było. Za to reszta raczej prosta, punkty będą Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):... 19 rowniez WOS Confusedhock: Tylko po co mi to? Laughing

cóż, przeszło 2 lata temu mój brat również wybrał WOS - i, odziwo!, zdał Big Grin. A ponieważ 19-ego mnie z Wami nie będzie, już teraz życzę wszystkim zdającym w tym dniu POWODZENIA! A po maturze wybierzcie się do kina na odstresowanie Smile
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Nie no WOS to zdam, gorzej z historia bo mi sie powtarzac nie chce nie mowiac juz o nauce Wink
Odpowiedz

Cytat:A na podstawowym rzadzil facet od pogody, mowil jakby mial banana w gebie

Bez kitu kolo od pogody (to chyab bylo 2 zadanko) byl wymiatajacy... porazka!!! Ale ogolnie chyab nie bylo az tak tragicznie, ang i polski juz za mna jeszce tylko BIOLOGIA!!! Sad 13tego w piatek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo pojdzie mi git albo bedzie to ogromne nieporozumienie Tongue . Ale i tak mam sranie bo nic a nic nie chce mi sie uczyc a na biologii wcale łatwo nie bedzie Sad
powodzenia wszytkim zycze!!!!!...
Lost inside my sick head
I live for you but I'm not alive
Take my hand before I kill
I still love you but, I still burn...
Odpowiedz

to nie jestem sam- rowniez historia i wos Tongue z wosu to mam jeszcze czas, tylko z historii na dzien dzisiejszy jestem na koncowce sredniowiecza Sad nie wiem jak sie z tym wyrobie...a to juz w srode. zaluje ze nie wzialem sie wczesniej, ale coz- za bledy sie placi
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Cytat: ang i polski juz za mna jeszce tylko BIOLOGIA!!! Sad 13tego w piatek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... ale ci sie trafiło. Big Grin powodzenia zycze.. Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości