- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
macie jakies marzenia ? cos o czym marzycie .. nawet cos prazaicznego np .snieg w lipcu albo zeby wam plyta przestala przeskakiwac ? albo jakis cel do ktorego dazycie .. i ktory nadaje napedu waszemu zyciu
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
..ja nie wymagam od zycia wiele..w sumie niczego nie wymagam...chce byc tylko szczesliwa..cokolowiek mialoby to oznaczac
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
ja sobie marze zeby mi na koniach wyszlo ..zeby dostala jednego rumaka do jezdzenia i startowania ...
hmm marzy mi sie jeszcze poznanie R.Passoa i Anky van Grunsven
i hmm fajnie by bylo pojechac do Tokio ...
a pozatym chcialbym sobei zycie poukladac wmiare zebym wiecznie nie byla w oku cyklonu :]
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 52
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ehs...Chciałabym, żeby była wiosna, chciałabym pojechać do małych Murzynków i śpiewać z nimi reggae, chciałabym mieć znów zieloną sukienkę z ortalionu, chciałabym znów być małą, łądną dziewczynką, chciałabym mieć żółwia, a nawet psa, chciałabym wyciąć kilka epizodów z mojego życia, chciałabym poukładać sobie w końcu to życie (...) i chciałabym mieć w końcu lekcje biologii
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
- Liczba postów:
- 95
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Chciał bym być w pełni szczęśliwy
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
edit:
nieaktualne
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 230
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Chcę spokoju... mam już dość smutku tego świata, chciałbym się na nowo narodzić.
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
SHOX!: czy to, że narodziłbyś się na nowo, zmieniłoby ten świat?
nie opowiem o moich marzeniach. niektóre są okrutnie prozaiczne, niektóre wręcz utopijne. łączy je jednak jedno - wszystkie charakteryzują się niezwykłą ulotnością, nie chcę ich popsuć głupim słowem ^^
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Chce zeby pewna osoba byla szczesliwa - wtedy ja nie bede nic wymagal od mojego spapranego zycia.
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Marzenie.. hm.. chyba nie mam, mzona to podpisac pod marzenie, ale ja to uznaje za cel zycia...
Być człowiekiem po prostu... sensu tego domyslcie sie sami...
- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Hmmm marzen mam wiele.....coprawda sa czasem wręcz niedorzeczne i niewykonalne, ale co tam, przecież to tylko marzenia....
Mianowicie chciałabym umieć latać..... poleciec wysoooko.... daleko....choć na chwile zapomnieć o tym co tam na dole... poczuć taką wolność, tak sobie leciec i leciec.....
No i chciałabym jeszcze pojechać do Afryki, do lasów równikowych i ogólnie podrózować po świecie... No i standardowo- dużo pieniedzy, dobrego meża i udane dzieci
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Ja mam wiele marzeń, które NIGDY się nie spełnią, a ja dobrze o tym wiem. Pomimo to one są. Ale z takich bardziej przyziemnych...Chiałabym sobie kupić fajnągitarę basową. Dostać się do mojego wymarzonego liceum, w przyszłości odwiedzić kilka państw, pojechac na koncert Slipów

i w ogóle spotkać się z nimi i poznać ich. Chciałabym też nie sprawiać kłopotów rodzicom, i chciałabym jeszcze, żeby nigdy, nikt przeze mnie nie cierpiał czy martwił się. Co jeszcze bym chciała? Chyba nieco więcej szczęścia w życiu i bardziej optymistycznych myśli
I've felt the hate rise up in me...