• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MANOWAR

buahah Wink nie ma za co Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ehhhh tez bym sie wybrał...... i co i prawdopodobnie nic... kurcze nie oraganizuje ktos przypadkiem wyjazdu do czech lub niemiec jakas bardziej zorganizowaną grupką osób??? chetnie dołączę do jakiegoś hejwi-busa Big Grin
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

w zasadzie pomysł niezły, ale nie widzę jakoś realnego wykonania... a jak już... można się będzie zabrać?
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Hej no Frustra dlaczego uważasz pomysł za awykonalny?... czyzbyś nie wierzył w siłę polskiej armii niesmiertelnych Big Grin mysle ze jesli znalazłby sie ktoś z żyłką organizatora możnaby coś wykombinować... To jak jest ktoś chetny to zorganizowania wyjazdu?????? Big Grin
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):czyzbyś nie wierzył w siłę polskiej armii niesmiertelnych Big Grin

ehmm... "czyżbyś nie wierzyła...". W zasadzie zawsze można spróbować, czemu nie. Tylko z zebraniem ochotników po całej Polsce byłoby najgorzej... reszta może nie byłaby taka trudna. Chcesz spróbować zorganizować? Wink
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Heh pomimo szczerych chęci, talentu organizowania czegokolwiek nie posiadam, więc wolę nie próbować ( już sobie wyobrażam tłumy ludzi, jeżdżących za mną po całej Polsce "bo coś nie było tak jak trzeba Big Grin ) a poza tym to jednak wolałbym aby zajął się tym ktoś starszy i bardziej "doświadczony w tych sprawach" ( bosz jak to brzmi) Laughing

p.s. Frustra, oczywiście że chciałem napisać "wierzyłA", tylko że mi wredna klawiatura zjadła "a" Tongue
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Dobra, wybaczam Ci błędy... a KTO ewentualnie byłby chętny jeszcze do uczestnictwa/organizacji takowego przedsięwzięcia? Valhalla? DeMoN.|.? ...
Odpowiedz

jestem zaskoczony Big Grin organizacja - nie bardzo (nie wyobrażam sobie tego), uczestnictwo - jak najbardziej...
Ale kto jest w "Armi Nieśmiertelnych" temu powinny przychodzić wiadomości o zlotach, organizowanych wyjazdach. Myślę że ten wyjazd zorganizuje ManOwaR MountainS
Odpowiedz

Pisałem do Labiela na gg z zapytaniem czy nie organiozuje czegos niestety ale nie odpowiedział Sad a wiec nie wiem jak to bedzie.....
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Kudłaty_87 napisał(a):Pisałem do Labiela na gg z zapytaniem czy nie organiozuje czegos niestety ale nie odpowiedział Sad a wiec nie wiem jak to bedzie.....

na Labiela nie ma co liczyc. Mysle, ze zorganizuje ten wyjazd ten sam team, co organizowal na koncert w Ostravie w 2002 i na Blindow w 2003, ciagle im o tym przypominam, bo czas nagli Smile. Jak dostane wreszcie konkretna odpowiedz, to dam znak, by sie radowac Angry
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

więc pozostaje nam tylko z niecierpliwością czekać na ten wielki dzień Angry

HAIL Angry
Odpowiedz

A ja dupa bo mam egzaminy na studia wtedy Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

maja grac tez w czechach.. w masters of rock
Up The Irons!!
Odpowiedz

Valhalla, skad jedziesz i z kim? Ja sie bede wybierac z Warszawy i dołączę prawdopodobnie do fanclubu rhapsody ( Big Grin ) hahaha, ale na Manowar trzeba jechac! no i wyjazd z Katowic autokarem, 90zeta w obie strony, ja dojezdzam z Wawy pociagiem do Katowic z niewielka grupka, ale szukam jeszcze kogos do namiotu (geje i lesbijki won Laughing ) no..tego... to mozemy sie na czeskie piwo ustawic! Smile
I fight to live I live to win
Odpowiedz

kto nie był - gej! i zaorać!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz