• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ManOwaR w Czechach

Mam takie małe pytanko, mianowicie czy wybiera się ktoś na kwietniowy koncert Królów do Pardubic do Czech??? Wink Chciałbym się dowiedzieć czy będzie odpowiednia ilość rodaków aby zdetronizować czeskich fanów i pokazać siłe polskich fanów Big Grin
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

jak dobrze pojdzie to ja bede sie wybieral ale do Ostravy :]

edit: tak btw to az dziwne ze Polske omijaja a jada zarowno do Czech jak i Niemiec Neutral przeciez Polska to zdecydowanie wiekszy kraj niz Czechy i mysle ze znalazloby sie duzo wiecej chetnych na taki koncert
Odpowiedz

no tym razem to jednak chyba tez pojade, tzn musze, a wyglada na to ze bede miala z kim wiec git Big Grin ale tez raczej do Ostravy Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Mysle ,ze sie pojawie.

[Obrazek: T0_-1_1013051.jpg]
Odpowiedz

"KILL" Niszczy 8) Laughing
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Rumian napisał(a):edit: tak btw to az dziwne ze Polske omijaja a jada zarowno do Czech jak i Niemiec Neutral przeciez Polska to zdecydowanie wiekszy kraj niz Czechy i mysle ze znalazloby sie duzo wiecej chetnych na taki koncert

Dobry dżołk

Na judasów sprzedano "aż" 4 tysiące biletów, WASP czy Danziga oglądało około 800 osób. Więc wąpie czy na Manowar przyszłoby więcej niż 3 - 4 tauzeny. A dla nich to pewnie za mało.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Rumian napisał(a):edit: tak btw to az dziwne ze Polske omijaja a jada zarowno do Czech jak i Niemiec Neutral przeciez Polska to zdecydowanie wiekszy kraj niz Czechy i mysle ze znalazloby sie duzo wiecej chetnych na taki koncert

Dobry dżołk

Na judasów sprzedano "aż" 4 tysiące biletów, WASP czy Danziga oglądało około 800 osób. Więc wąpie czy na Manowar przyszłoby więcej niż 3 - 4 tauzeny. A dla nich to pewnie za mało.
no kurwa ale myslisz ze tam przyjdzie wiecej? cos mi sie nie wydaje - oni graja u nich chyba 3 czy 4 koncerty to myslisz po ile bedzie ludzi na kazdym?
Odpowiedz

No na taki Rush u pepików przyszło 20 tys, Judas w składzie z Riperem zapełnił salę wielkości naszego "Spodka". Więc sądze że jednak przyjdzie. Poza tym, przecież teraz jechać na koncert do Czech to chyba żaden problem. Ja jakbym miał wybrać pepików albo Wawe to jade do Czech.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

nowe terminy są, więc jadymy
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

Dokładnie TOMASH, nie ma co się śmiać ale scena rockowa w Polsce to żenada w porównaniu do Czech, a poziomem artystycznym to jest gorzej niż na Słowacji. Niestety to my mieszkamy na zadupiu Sad
Odpowiedz

Organizacja koncertów i większych imprez może jest chujowa, ale
sylvicious napisał(a):poziomem artystycznym to jest gorzej niż na Słowacji. Niestety to my mieszkamy na zadupiu
gówno prawda.
Odpowiedz

Udowodnij Smile

Wymień przynajmniej 5 zespołów o światowym formacie, które zagrały w Polsce a nigdy nie zagrały w Czechach.
Odpowiedz

Sorcerer,Warraha,KelThuzar ! SŁAWA !
Odpowiedz

Cytat:Sorcerer,Warraha,KelThuzar
Ta 3ka styknie. Surprised
Odpowiedz

Kill With Power !!! Die Die !!! 8)
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz