• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mandarynkowy sen.....

Acrid napisał(a):Ja tam sie nie moge doczekac na pierwsze RIPy w necie! Mam nadzieje, ze bedzie tam kolejny hit na miare "Here I Go Again", bez ktorego wiekszosc imprez bylaby dupiata na maksa.

Sława Mandarynie! I tu nie ma smichy hihy, bo ja ten temat z humoru przerzuce do innej muzyki, troche szacunku. Moderator tez czlowiek, bawic sie musi!

;D
A Ev'ry Night to co jak nie hit? odziennie wieczorem można usłyszec na jakims disco Wink
Wink
Odpowiedz

Mandarynkowy sen?????????? Question Chyba raczej koszmar.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

maharet napisał(a):Mandarynkowy sen?????????? :?: Chybaraczej koszmar.

[Obrazek: ban2.gif]

Zesz, bedzie obiekt moich westchnien obrazal.

hier_kommt_die_sonne: nie mialem okazji posluchac ;( Poprzedniej plyty w sumie tez nie ;P Tylko Here I Go Again sie dla mnie liczy [Obrazek: serduszka.gif]
Odpowiedz

Acridziu, Ev'ry Night bije tamto na łeb, miażdzy i niszczy Big Grin Na Interii można anwet z teledyskiem obejrzec Laughing
Wink
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Acridziu, Ev'ry Night bije tamto na łeb, miażdzy i niszczy Big Grin Na Interii można anwet z teledyskiem obejrzec Laughing

No a jak Laughing
Ładnie tam szaleją
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Acridziu, Ev'ry Night bije tamto na łeb, miażdzy i niszczy :D

Zaraz sprawdze, http://www.mandaryna.com/download/multim...ynight.mpg

xD Yhyhyhy,.. ;D Zaraz sobie popatrze i poslucham, ach!
Odpowiedz

Matko droga, tożto śpiewać nie potrafi. Crying or Very Sad
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

"Mandarynkowy sen" to drugi solowy album Mandaryny - wykonawczyni disco polo i kompletnego beztalencia, prywatnie żony innego beztalencia - Michała Wiśniewskiego. Znajdziemy tutaj dwanaście - prostych jak konstrukcja cepa - utworów zaśpiewanych po polsku, angielsku (tak ! to jest angielski ! kto nie wierzy niech zajrzy do książeczki z tekstami) i hiszpańsku, a wśród nich parodie takich znanych hitów jak "Windą do nieba" z repertuaru 2+1, "A Spaceman Come Travelling" Chrisa de Burgha i "You Give Love A Bad Name" zespołu Bon Jovi.
Całość została wyprodukowana przez Haralda Retingera oraz Uli Fishera i dodatkowo zawiera trójwymiarową okładkę.
Uwaga! Liczba egzemplarzy ze specjalną okładką jest ograniczona i dostępna w sprzedaży będzie tylko w pierwszym tygodniu po premierze. Świadczy to o bezmyślności wydawcy, bo trójwymiarowa okładka to chyba największy atut tego albumu i to głównie ona może przyciągnąć potencjalnych nabywców.

Źródło: (gówniana.muza.pl)

ZA MOCNE!!!
Odpowiedz

mimo ze jest beznadziejna nawet nie najgorzej wyglada w najnowszym CKMie.tym sie powinna zajac Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

^

E? Moze tylko jedna, czy dwie foty sa okej, reszta dupiata na maksa,... Miny jebla takie, ze szok ;D Juz na swoich teledyskach wyglada lepiej ;P A na zywo szczegolnie, szkoda, ze ma tyle samoopalacza na ryju ;D

Pewnie jak napisze, ze mam skany z CKMa to sie wszyscy rzuca? xD
Odpowiedz

Ludzie sie nrzucają, że to proste itp. Prawda, jej muzyka nie niesie ze sobą głębszych treści, ale dlatego właśnie nadaje sie na jakieś imprezy czy jakies inne potupanki, kto w remizie myśli o problemach egzystencjonalnych i słucha nie wiem czego?
Odpowiedz

Acrid, na mnie nie licz. Nie mam najmniejszej ochoty tego oglądać ;P. Dyskusyjne są tu moim zdaniem jakiekolwiek walory estetyczne ;P.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):^

E? Moze tylko jedna, czy dwie foty sa okej, reszta dupiata na maksa,... Miny jebla takie, ze szok ;D Juz na swoich teledyskach wyglada lepiej ;P A na zywo szczegolnie, szkoda, ze ma tyle samoopalacza na ryju ;D

Pewnie jak napisze, ze mam skany z CKMa to sie wszyscy rzuca? xD
zapodaj te skany ;] Laughing Laughing
Odpowiedz

jakbyś mandarynke puknął w potylicę troszke mocniej, to by z przodu niezła maska odpadła :>

bawią mnie te reklamy CKM - morda wiśniewskiego z chmurką komiksową - "To skandal!" :>
Odpowiedz

przez tą mandaryne to najgorszy numer CKM'U.
Niech MOC będzie z tobą
[Obrazek: fanta1ou.gif]
[Obrazek: 145ez1.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości