• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mandarynkowy sen.....

na poczatek to napisze Rotfl Big Grin
http://muzyka.onet.pl/mr,1150235,wiadomosci.html
polecam lekture arta, jak i samych komentów z ktorych naprawde mozna sie szczerze posmiac.
Odpowiedz

Po prostu brak mi slow... to wszystko jest tak cholernie denne...
Odpowiedz

no comments Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Powiem Wam... ze wstyd mi nosic takie samo imie jak ona Crying or Very Sad

Laughing
Odpowiedz

A ja nigdy nie miałam mandarynkowych snów Rolleyes Big Grin
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

chyba za bardzo mi się kojarzy z Tangerine Dream, powinni posądzić o plagiat
Odpowiedz

Mandaryny nienawidzę i życzę jej trądu, świądu i ubóstwa Angry
Odpowiedz

aXe Rose pozwól że sie dołącze Big Grin
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

Zapomniales o kile Angry
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

I o gwałtowniej, nieuleczalnej sraczce Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

ja moge się pochwalić (swoją drogą to uwielbiam dwuznaczne brzmienie tego słowa. Pochwal zasługuje moim zdaniem na nowe określenie prezerwatywy) nieznajomością jej twórczości. Nie słucham radia, nie oglądam TV (za to przed kompem nadrabiam Big Grin). Ewentualnie mogłem słyszeć ją na ulicy z przejeżdżającego auta z otwartym oknem (tak poznałem "ich troje" Big Grin), ale jeśli do tego doszło to bez udziału mojej świadomości.

moja rada dla tych którzy znienawidzili Mandaryne: rzućcie to w pizdu i nie oglądajcie TV bo nie sprzedają tam nic innego jak gówno
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Hehe też tak robię Big Grin
Wink
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,20986,0,7,galeria.html

patrzcie odbicie Big Grin Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Ja tam sie nie moge doczekac na pierwsze RIPy w necie! Mam nadzieje, ze bedzie tam kolejny hit na miare "Here I Go Again", bez ktorego wiekszosc imprez bylaby dupiata na maksa.

Sława Mandarynie! I tu nie ma smichy hihy, bo ja ten temat z humoru przerzuce do innej muzyki, troche szacunku. Moderator tez czlowiek, bawic sie musi!

;D
Odpowiedz

Odpowiedzią na "Windą do nieba" Mandaryny powinno być "Windą do piekła" w wykonaniu np. Darkthrone'u 8)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości