• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mandaryna na zywo :P

Wałęsa widocznie zamierza zrobić karierę muzyczną (najpier Jarre, terac Scorpionsi). W radiu słyszałem popis wokalny L. Kaczyńskiego - widocznie estrada nie jest obca politykom, nawet tym byłym.

A publikę tego pozerskiego festiwalu należałoby upakować w szopach i podpalić.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Publike ale nie cało bo wiele osob przyszło tam własnie dla Scorpions'ow a nie dla jakich mandaryn
Odpowiedz

No dobra, te kilka osób można oszczędzić, reszte - na spalenie! Angry
Odpowiedz

Ich tak:d
Odpowiedz

Przegapiłem mandaryne w TV Crying or Very Sad (na koncercie byłem)

wie ktoś,czy leci powtóka jakaś??
Odpowiedz

No Scorpionsi to był 2 powod dla ktorego ogladałem Festiwal ;] dali bardzo ładne show chodz krotkie, dobrze ze nie bylo przerwy na reklame Laughing Laughing
Odpowiedz

Mandaryna nago!

http://www.joemonster.org/i/j/rozebranamandaryna.jpg
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Przegapiłem mandaryne w TV Crying or Very Sad (na koncercie byłem)

wie ktoś,czy leci powtóka jakaś??
http://dl2.rapidshare.de/files/4689916/7..._2005_.wmv
Odpowiedz

Dajcie spokoj kobiecinie Surprised jakby to Janusz z bik bradera powiedzial "nie becz glupia!" Laughing
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Mandaryna nago!

http://www.joemonster.org/i/j/rozebranamandaryna.jpg

Dobre, dobre Laughing Ale i tak lepsze jest to, że Mandaryna pojawiła się w CKM-ie i nawet kawałka cycka nie pokazała - tak z niej cnotka Big Grin
Odpowiedz

Może boi się że mężuś się zbulwersuje a dzieci zgorszą widząc gołą dupę mamusi..... Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Albo że jak zdejmie stanik to jej cały silikon wycieknie Smile
Odpowiedz

boi sie o przyszlosc malego xawierka =] buhehe co jest ciekawe to, to ze zajela 2 miejsce w konkursie publicznosci ;] ciekawe ile czerwony kupil starterow za 10 zlotych ;]
Odpowiedz

Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Nie musiał kupować. Nasze społeczeństwo jest w większości pozbawionym gustu motłochem, czego dowodem jest cały ten festiwal.

I tu sie mylisz Big Grin Jak myślisz, kto jest na tyle głupi żeby wysyłać sms-y na takie gówno?
a) różowe panienki i dresy o ilorazie inteligencji mniejszym niż ilość dioptrii w okularach
b) dzieci

A czego obie wymienione grupy społeczne słuchają?

I masz już odpowiedź kto zapewnił 2 miejsce Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości