• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

mały problemik

ej ludziska mały problem,
ktos wie jak sie nazywa piosenka ktora ma w refrenie "common fell the noise" i kto ja spiewał pierwszy i kto coverował bo znam a nie pamietam i mnie już caly dzien to dreczy z gory dzieki za pomoc
Odpowiedz

Axel napisał(a):ej ludziska mały problem,
ktos wie jak sie nazywa piosenka ktora ma w refrenie "common fell the noise" i kto ja spiewał pierwszy i kto coverował bo znam a nie pamietam i mnie już caly dzien to dreczy z gory dzieki za pomoc

SLADE - "Cum on feel the noize"
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A czy to nie jest właśnie taki tytuł jak podałeś (refren) ??
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

ooo dzieki temat mozna zamknac
no tak podałem troche inaczej napisany szukałem na google z taka nazwa jak ja podałem a nic nie było Big Grin
Odpowiedz

pojawily sie pewne rozbieznosci jak widze Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

coverował Quiet riot, a tytuł wymawia się tak jak napisał Axel, ale pisze tak jak podałem jaTongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

tytuł jest "come on" bo sprawdziłem a mowi sie comon Big Grin braki w angielskim Big Grin
Odpowiedz

Axel napisał(a):tytuł jest "come on" bo sprawdziłem a mowi sie comon Big Grin braki w angielskim Big Grin

chodzi mi jedynie o slowko "cum" Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):
Axel napisał(a):tytuł jest "come on" bo sprawdziłem a mowi sie comon Big Grin braki w angielskim Big Grin

chodzi mi jedynie o slowko "cum" Laughing

ja mam racje Laughing Slade wszystkie tytuły przekręcali, a że słowo się kojarzy to nie mój problemTongue może na re-edycjach czy innych składankach jest come, nie wiem? Laughing
Odpowiedz

Z cumon fil de nojz w refrenie jest też w wykonaniu Twisted Sister Big Grin Tongue dalej jest girlz rock yr boyz... buehe.. Tongue
Odpowiedz