Ankieta: Najlepsza p - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
MT/ER
11.11%
4
11.11%
TMT
11.11%
4
11.11%
CL
2.78%
1
2.78%
VN
5.56%
2
5.56%
Nie znam i chwale sie
27.78%
10
27.78%
41.67%
15
41.67%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

\m/ CELTIC FROST \m/

LOL! Nie ma na forum topicu o tym genialnym i bardzo niedocenianym(wręcz zapomnianym) bandzie, który wykreował większośc blackowych i deathowych piardów jakich dzis posluchujecie. Bez zbytnich formalności

Morbid Tales/ Emperor's Return- 9.7/10
To Mega Therion- 9.7/10
Into the Pandemonium- 9.8/10
Cold Lake-4/2/10
VanityNemesis-7.7/10

MOC!Na kolana!
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Cytat: oczywiście glosuje tak jak szanowny Pan Nevermore-ITP

Nie inaczejSmile

Ale zaraz za nim Emperor's Return
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ja oddaję głos na TMT ,choc pod bardzo długim namyśle,bo ITP jest rownie dobre.No ale TMT ma kvltowa okładkę Laughing
Odpowiedz

W zasadzie moglbym sie zgodzic z tymi ocenami.... ale Morbid Tales/Emperor's Return poprawilbym na 9.9/10... ale to rzecz gutu.... pierwsze plyty byly genialne i nevermind w jakiej kolejnosci sie je oceni
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Swietny zespol, najlepszy zdecydowanie album Warriora i spolki-"Emperor's Return".
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Kvltowa kapela, ale nie lubie.. Wlasciwie nawet nie wiem dlaczego.. Najlepsza plytka TMT- takie 7.5/10

btw: Absolutnie nie zgadzam sie z stwierdzeniem jakoby Celtic Frost byl 'niedoceniany i zapomniany'..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Kvltowa kapela, ale nie lubie.. Wlasciwie nawet nie wiem dlaczego.. Najlepsza plytka TMT- takie 7.5/10

btw: Absolutnie nie zgadzam sie z stwierdzeniem jakoby Celtic Frost byl 'niedoceniany i zapomniany'..

LOL!Jak nie jest jak jest, spytaj sie pierwszego lepszego czlowieka kltory zna metal od conajmniej 3 lat, poki co ja znalazlem tylko jednego ktory zna muzyke Celtic Frost. Poza tym zobacz na ten temat, tylko 4 userow odpowiedzialo, a wyswietlen jest blisko setki. Jest to zespol, ktory nalezy stawiac na rowni z Morbidami i Deicide, i sam sobie odpowiedz, czy jest tak popularny jak te dwie?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Trybut-band dla tej hordy jest w planach kieleckich wojów prawie od roku...\m/
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):Kvltowa kapela, ale nie lubie.. Wlasciwie nawet nie wiem dlaczego.. Najlepsza plytka TMT- takie 7.5/10

LOL!Jak nie jest jak jest, spytaj sie pierwszego lepszego czlowieka kltory zna metal od conajmniej 3 lat, poki co ja znalazlem tylko jednego ktory zna muzyke Celtic Frost. Poza tym zobacz na ten temat, tylko 4 userow odpowiedzialo, a wyswietlen jest blisko setki. Jest to zespol, ktory nalezy stawiac na rowni z Morbidami i Deicide, i sam sobie odpowiedz, czy jest tak popularny jak te dwie?

Nie, bo fanami MA i Deicide sa rowniez 16 i 17letni szatanisci, ktorych jest od cholery.. Kazda osoba, ktora jako tako orientuje sie w death i black metalu CF zna, albo przynajmniej o nim slyszala.. Oczywiscie szwajcarzy nie maja tylu fanow co np. ww kapele, ale Twoja wypowiedz zabrzmiala, jakby CF byl zespolem tak niedocenianym jak np. Cemetary..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Najbardziej cenie sobie ITP. Powiew swiezosci i bardzo udany eksperyment "w tym smutnym jak pizda miescie".
Pozatym lubie jeszcze MT. Reszta mnie specjalnie nie porwala... Embarrassed

'Cold Lake' nie slyszalem ale chyba za duzo nie stracilem Tongue
Odpowiedz

KVLT. Nie dla chłopczyków...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Krótko: obok Bathory, Slayera i kilku innych podstawa mojej wczesnej edukacji metalowej. AVE !!!

PS. Głosuję jak Nevermore bo pierwsze 3 albumy to kult !!!
Odpowiedz

Cytat:The concert agency representing Celtic Frost, Twisted Talent (info@twisted-talent.com), has confirmed that Celtic Frost are now officially scheduled to play the August 4, 2006, headliner slot at the prestigious Wacken Open Air in Germany, the world's largest heavy rock open air festival (http://www.wacken.com).

Twisted Talent are currently in the process of finalizing further international festival appearances by Celtic Frost in 2006 as well as extensive worldwide tour dates to follow the release of the group's long-awaited "Monotheist" album in early 2006.

8) 8)
Odpowiedz

Najlepszy nie liczac rzeczy nagranych jeszcze jako Hellhammer jest Emperor's Return / Morbid Tales TMT i ITP tez sa wporzo, a wydanie przez nich CL to jak mowia na pewnym forum dla b.zlych ludzi to jest wysranie sie na wlasny kvlt.
Odpowiedz

To już pewne! Mocne uderzenie CELTIC FROST - album “Monotheist” ukaże się 29 maja 2006 roku.

“Monotheist” będzie pierwszym po 13. latach milczenia, długo oczekiwanym nowym albumem grupy.

(...)

“Monotheist” - owoc czteroletniej pracy, płyta konceptualnie wyśmienita zarówno w warstwie tekstowej, muzycznej, jak i wizualnej. Zawiera wszystko, czego zwykle oczekuje się od legendarnych wizjonerów death metalu.

Zapowiada się prawdopodobnie najmroczniejsza i najcięższa produkcja muzyczna tego roku, dźwiękowa uczta celebrująca niecierpliwie wyczekiwany powrót zespołu!

CELTIC FROST ma również wielkie plany koncertowe na nadchodzące lato. Po długiej nieobecności grupa znowu wystąpi na żywo, w ramach oficjalnych zapowiedzi koncertowych CELTIC FROST już potwierdził swój udział w Rock Hard Festival (Niemcy), organizowanym przez znany niemiecki magazyn hardrockowo-metalowy

Inne festiwale, na których zespół pojawi się to m.in. najważniejsza impreza metalowa Europy – Wacken Festival (Niemcy), a także Sweden Rock (Szwecja), With Full Force (Niemcy), Tuska Festival (Finlandia) i Hole In The Sky (Niemcy).

CELTIC FROST - album “Monotheist” premiera 29 maja 2006 roku !

zrodlo:
gondolin.aplus.pl

\m/
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości