- Liczba postów:
- 376
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Zgadza się.
Świat jest pełen przemocy i brutalności... Zwłaszcza w czasach w których przyszło nam żyć.
* METAL MAKE US STRONG *
wbrew pozorom bycie dobrym dla zwierząt przychodzi znacznie łatwiej niż w stosunku do ludzi.
nie wiem jak Wam, ale mi jeszcze zwierze nigdy krzywdy nie wyrządziło.
- Liczba postów:
- 606
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
ten chomik był inny miał czarne oczy. to było dziecie szatana... [wiesz jak to bolało? to nie mógł byc zwykły chomik...]
Mind.In.A.Box :* :* :*
- Liczba postów:
- 761
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
a o tym nie pomyślałam. Nie jego wina, że zły duch nawiedził jego maleńkie ciałko.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Ja Mialem Swinke Morska Z Czerwonymi Oczkami ... To Byl Diabel Wcielony Dopiero

... Ale Niestety Musiala Odejsc ... Musialem Uspic ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 50
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Fajny temat
ale z was true metale
Green Day to mój ulubiony zespół
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A mnie kiedyś mój ś.p. szczurek Pyszczek przedziurawił nos, bo poczuł żółty serek, który miałam w palcach
I've felt the hate rise up in me...
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Moglas Sobie Kolczyk Wlozyc Od Razu

... Zarty Zartami ... Mi Ze Strony Zwierzatek nix Nigdy nie Spotkalo ... Ale Moja Ciotke jej Wlasny Doberman Pogryzl ... To nie To Samo Co Szcurek ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
No jasne, ale wydaje mi się, że żadne zwierze samo w sobie nie jest agresywne. To MY ludzie sprawiamy, że nas atakują. To znaczy one się po prostu bronią, gdy czują się zagrożone. Dlaczego pies pogryzł Twoją ciocię? Może go biła lub ktoś inny mu coś zrobił. Wiesz, to przykre i żal mi Twojej cioci, ale to tylko pies. Zwierzęta nie myślą, ale czują i podejrzewam, że pamiętają długo krzywdy wyrządzone im przez ludzi. A wracając do tego, że nie warto nic robić w związku z maltretowaniem zwierząt...Ktoś sobie pomyśli, że on sam nic nie zdziała, ale jak pomysli tak 100 osób to faktycznie nic się nie zdziała :? Trzeba przecież od czegoś zacząć nie? Każda pomoc się przyda.
I've felt the hate rise up in me...