• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lucid Dreaming - Świadome Śnienie

Witam! Chciałabym zaprosić wszystkich zainteresowanych na niedawno powstałe forum o Lucid Dreaming, czyli świadomym śnieniu. Jest to pierwsze w całości poświęcone temu tematowi forum w języku polskim i mamy nadzieję, że dla wielu osób okaże się przydatne.

http://www.lucid.fora.pl/index.php

Zapraszam serdecznie.
Odpowiedz

czyżby kolejne dno z fora.pl ? czas sie przekonać Angry
Odpowiedz

Nie oceniaj fora po adresie...
Odpowiedz

Słyszałem o tym badziewiu, coś tam z OBE po trosze wspólnego, na którego wywołanie mam ja znacznie ciekawsze i niezawodniejsze sposoby od na ogół przyjętych nota bene Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Widzę że nie bardzo jesteś obeznany w temacie, po tym co piszesz. Nie podoba ci się, to nie wchodź i daj sobie spokój z niepotrzebnym komentowaniem.
Odpowiedz

Chili napisał(a):Widzę że nie bardzo jesteś obeznany w temacie, po tym co piszesz.

Buhahaha, ja za to widzę, że bozia poskąpiła ci IQ, skoro nie potrafisz dostrzec tak jawnie sączącej się ironi i sarkazmu z mej powyższej wypowiedzi pisanej ze swoistym przymróżeniem oka.

Cytat:Nie podoba ci się, to nie wchodź i daj sobie spokój z niepotrzebnym komentowaniem.

Tym tonem to sobie możesz pisać do swojej starej i na swoim forum dziecinko, komentować będę wtedy kiedy mi się podoba i nic ci kurwa do tego. Tutaj za coś takiego możesz jeno usłyszeć co następuje poniżej, mianowicie przeuprzejme i grzeczniutkie:

SPIERDALAJ.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Aha. Co do poziomu IQ to wasze forum jest właśnie z tego powodu wyśmiewane... Nie pochlebiaj sobie, z powodu właśnie niskiego. Szukacie tylko zaczepki i jesteście zachłyśnięci wolnością słowa. Zgodnie z miłą i grzeczniutką prośbą, czym prędzej stąd spierdalam bo nie chcę się dalej mieszać w wasze bagno.
Odpowiedz

Chili napisał(a):Aha. Co do poziomu IQ to wasze forum jest właśnie z tego powodu wyśmiewane...

Chciałbym zauważyć, że mimo tego tutaj weszłaś, by szukać potencjalnych użytkowników dla swego tworku o którym chciałbym podkreślić ani razu nie wypowiedziałem się w sposób negatywny.

Cytat:Nie pochlebiaj sobie,

Nie pochlebiam.

Cytat: Szukacie tylko zaczepki i jesteście zachłyśnięci wolnością słowa.

Psinco prawda, wypowiedziałem się całkiem znośnie, z przymróżeniem oka na pisane przez osobę mą słowa, a doczepiłaś się właśnie TY.

Cytat:Zgodnie z miłą i grzeczniutką prośbą, czym prędzej stąd spierdalam

brawo

Cytat:bo nie chcę się dalej mieszać w wasze bagno.

Już jeden taki adminek tu był i skończyło się na tym, że jego wspaniałe forum zostało na skutek nie tylko boskiej interwencji zaorane.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Cytat:Już jeden taki adminek tu był i skończyło się na tym, że jego wspaniałe forum zostało na skutek nie tylko boskiej interwencji zaorane.
Skleroza panie Vomitor?Dwóch juz było ;>
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Już jeden taki adminek tu był i skończyło się na tym, że jego wspaniałe forum zostało na skutek nie tylko boskiej interwencji zaorane.
Skleroza panie Vomitor?Dwóch juz było ;>

Racja, jak mogłem fruziazuzia zapomnieć Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości