• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lost Soul

Jak dla mnie Lost Soul nie wyróżnia się niczym specjalnym, poprostu kolejna dobra Death'owa kapela.
Z płyty najbardziej chyba podoba mi się kawałek "Godstate".
I ciekaw jestem jak się prezentują na koncertach, bo niestety nie miałęm okazji oglądać...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Nie inaczej! Laughing

A widziales DVD z tej metalmanii?? najlepszy jest wywiad, gdzie stoi dwóch kolesi z lost soul, z czego jeden nawija, a drugi stoi i patrzy sie w ziemie jak ciul Laughing Laughing Laughing
widziałem Big Grin to dvd jest tak śmieszne że aż śmieszne Big Grin
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Skoczek napisał(a):
Cytat:szerokością gryfu już wzbudza respekt

http://homepages.nyu.edu/~cjm246/arctopus1.jpg

Hehe to dopiero wzbudza respekt!!! Laughing
ciekawe czy gra się na "tym" wygodnie Big Grin

Co do Lost Soul, to miałem okazję widzieć ich na żywo i uważam, że ich muzyka jest dobra.
Odpowiedz

chce ktoś Ubermenscha za 15 zeta ??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):chce ktoś Ubermenscha za 15 zeta ??
a skąd jesteś? biorąc pod uwagę (jedynie) odbiór osobisty bym wziął, bo wysyłką mi sie nie opłaca w komisie kupie za 20.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
Krolik napisał(a):chce ktoś Ubermenscha za 15 zeta ??
a skąd jesteś? biorąc pod uwagę (jedynie) odbiór osobisty bym wziął, bo wysyłką mi sie nie opłaca w komisie kupie za 20.
Mogłeś to załatwić na privie, a pozatym po chuj się pytasz skąd jest? nie widzisz że ma w profilu wpisane warszawa?
Odpowiedz

Kalin napisał(a):Mogłeś to załatwić na privie, a pozatym po chuj się pytasz skąd jest? nie widzisz że ma w profilu wpisane warszawa?
z przyczyn kurewsko nie wiem jakich nie mogłem załatwić tego na privie, a na podpis nie zwróciłem uwagi mój błąd.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości