• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lordi

Manowar ma image kiczowaty, ale nie tak jak Lordi, bez porównania, i muzykę ma dużo, dużo lepszą niż Lordi.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Porownywanie festiwalowego Lordi z Manowarem jest smieszne.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Dla mnie też, ale chciałem co niektórym wykazać wyższośc M. nad L. Big Grin
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Nikodem15 napisał(a):Dla mnie też, ale chciałem co niektórym wykazać wyższośc M. nad L. Big Grin
A która literka sponsoruje dzisiejszy odcinek?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

a ja tam nic nie mam do Lordi'ego 8) nawet spoko zespół. Blood Red Sandman, Would you love a monsterman, Devil is a loser, Hardrock hallelujah ujdą w tłumie Surprised a image....???.... przynajmniej mają swój styl Laughing i skoro wygrał Eurowizje tzn. że jednak "ktoś" go słucha Wink
"it's party time and where the fuck are U?..." Wink
Odpowiedz

Właśnie przypuszczam, że wielu głosujących na Lordiego oddało nań głoś nie dlatego, że lubili ten zespoł i słuchali go wcześniej, ale dlatego, że słuchali rocka i skoro pojawił się na Euroshitwizji jakiś zespół rokowy no to na niego zagłosowali.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Nikodem15 napisał(a):Właśnie przypuszczam, że wielu głosujących na Lordiego oddało nań głoś nie dlatego, że lubili ten zespoł i słuchali go wcześniej, ale dlatego, że słuchali rocka i skoro pojawił się na Euroshitwizji jakiś zespół rokowy no to na niego zagłosowali.

w porzadku, tylko kto sluchajacy rocka oglada euroshit?!
Odpowiedz

Nie musi oglądać żeby się dowiedzieć, że na Eurowizji występuje zespół rockowy. Wystarczy, że jego znajomy ogląda.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Ja oglądałem euroshit wtedy. I co to takie straszne i złe? Teraz tylko powstała głupia Lordi'omania. Ci co nie słuchali wcześniej nawet rocka, teraz mówią : "Słucham lordiego i jest fajny". Ja osobiście ich lubie, ale to moje zdanie. Zresztą tutaj widzę że lubicie dyskutować na temat gustów. Według mnie nie mozna ocenić czy ten zespół jest lepszy od tego, bo do każdego inaczej muza danego zespołu dochodzi.
Odpowiedz

Co raz mniej mi sie to podoba...a płyta Get Heavy była realy good
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Zwycięstwo Lordiego w Eurowizji to światełko w tunelu zalanym po kolana gównem.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości