• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lordi

KelThuz napisał(a):
Szyszak napisał(a):
Axel napisał(a):Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD

No co Ty. Warraha - Mlot Na Chrzescjan i nie ma chuja w borze.

Warraha mogłaby rozdupcyć, nie inaczej!

Hmm Po dluzszym zastanowieniu Wink przyznaje racje Warraha rozjabala by Wink publike swym podnioslym klimatem, Slava.
Odpowiedz

Ja ze znajomymi wynamawialismy ludzi zeby posylali esy - i jak woczraj po finale tak liczylismy na gg to wyslzo nam ze od naszych wystzkich kumpli poelciało około 450 esów Big Grin 150 razy został wykręcony numer 0 700 ...

Lordi zawojował eurowizję !Big Grin
Kto niegłosował ten gej Laughing Big Grin
Odpowiedz

Akurat wczoraj wchodzę do pokoju gdzie rodzina oglądała tv i tak się zastanawiałem z czego oni tak się śmieją. Wchodzę patrzę, a tu Lordi zaczęło swój występ. Matce się spodobało ;D. Kawałek powiedzmy sobie szczerze marny, ale o co najmniej 3 klasy lepszy, niż wszystko, co leciało później (sam z ciekawości zacząłem oglądać). W życiu bym nie pomyślał, że coś takiego może wygrać ;D.
Odpowiedz

szczerze nie lubie ich... ale gratulacje sie naleza Mad
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Co wy sie tak rzuciliscie na te Lordi? Wink Szał na forum Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Co wy sie tak rzuciliscie na te Lordi? Wink Szał na forum Wink

Ja ich od zawsze lubiłem : ] Może w związku z zwycięstwem w Eurowizji ten zespół zostanie dostzreżony nie tylko przez nielicznych Confusedhock: Mad
Odpowiedz

Cytat:Ciekawe czy to byl jakis ponadnarodowy zryw metalowcow, czy po prostu w dziadkach i starych babach odezwal sie rokenrolowy duch. ;o Nawet Rosja i jej 140 bylych republik nie przeszkodzilo Lordi w wygraniu konkursu. :]

JAk dla mnie jest to dowód, ze Armia Nieśmiwrtelnych jest potężna, gdyż to właśnie Metalheads z różnych krajów zapewne tak głosowali, a najlepszy dowód na to, to fakt, ze w 'zelaznych' krajach dostawali '12', lub '10' (W Niemczexh 10, gdy 12 ma zawsze Turcja, w Polscxe, Wielkiej Brytani, gdzieś w Skandynawii '12').

KAwałek był taki bądxmy szczerze przeciętny, ale poza tym tylko Niemcy byli niexli, a image to czyste 666 Wink

Aha- ode mnie poszły 2 głosy Tongue
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Cytat:Aha- ode mnie poszły 2 głosy Razz

Niby taki chujny program, a wszyscy ogladaja ;D
Odpowiedz

Program chujny, ale jak było lordi, to trza było obejrzeć i zagłosować, nie inaczej Tongue
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Cytat:Aha- ode mnie poszły 2 głosy Razz

Niby taki chujny program, a wszyscy ogladaja ;D

Ja tam tylko oglądałem wyniki Wink
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

a ja tam nic nie ogladalem... a wystep lordi to widzialem dopiero finalowy, po ogloszeniu wynikow Laughing bo jak chujny program to nie ogladam Laughing
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

wez ale zlewe miałem jak to oglądałem Laughing normlanie pompy łapałem Tongue
Odpowiedz

A ja od wczoraj czuję się conajmniej jakieś 200 lat świetlnych w tyle,bo nawet nie widziałam,że jakiś taki spektakl nadają..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

popieram statekx'a - na jakim forum sie nie udzielam, to teraz wszyscy pieprzą o tym lordi jakby było o czym, biora to na powaznie, cos sciagaja z neta, ludzie :/
Odpowiedz

Mientky napisał(a):popieram statekx'a - na jakim forum sie nie udzielam, to teraz wszyscy pieprzą o tym lordi jakby było o czym, biora to na powaznie, cos sciagaja z neta, ludzie :/
Taa,jest sie czym podniecać,naprawde.
Lordi jest tak samo kiczowate jak reszta ełrowizji,pasował idealnie,nie zdziwiło mnie ,ze wygrali (o czym, tak samo jak Rene,dowiedziałem sie po fakcie)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości