• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lordi

Jeżeli ktoś porównuje Lordi do Iron Maiden to najzwyczajniej jest CIUL, aczkolwiek Lordi nie jest złe - piosenka 'Would You Love A Monsterman' jest bardzo fajna
A od Iron Maiden won!!! Nie lubisz=nie odzywaj się
'...Ktokolwiek Bierze Miecz - Ginie Od Mieczy, A Ktokolwiek Nie Bierze Miecza - Ginie Na Krzyżu...'
Odpowiedz

duff_wife napisał(a):Jeżeli ktoś porównuje Lordi do Iron Maiden to najzwyczajniej jest CIUL

Kolega Eddie nie porownywal przeciez obu kapel pod wzgledem muzyki.. Confusedhock:

Cytat:A od Iron Maiden won!!! Nie lubisz=nie odzywaj się

A i to nie jest prawda..

Cytat: Lordi nie jest złe - piosenka 'Would You Love A Monsterman' jest bardzo fajna

Posluchaj sobie Last Kiss Goodbye.. Smile
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

duff_wife napisał(a):Jeżeli ktoś porównuje Lordi do Iron Maiden to najzwyczajniej jest CIUL, aczkolwiek Lordi nie jest złe - piosenka 'Would You Love A Monsterman' jest bardzo fajna
A od Iron Maiden won!!! Nie lubisz=nie odzywaj się

Totalnie mnie wpieniają takie gówniarskie powiedzonka- nie lubisz, to sie nie odzywaj.Bo co, nie moge zlego slowa powiedziec? Z tego co wiem to wyszliśmy już z głębokiej komuny i jest wolność słowa. Więc mówię CI Iron Maiden od NPFTD to wielka, śmierdząca kupa. Chcesz posłuchać dobrego heavy? zapuść sobie chociażby ''open the gates'' Manilla Road i zobacz jak sie robi Heavy Metal.
Odpowiedz

ja tam lubiem ironow Tongue

a jesli chodzi o lordi
to takie tam nutka wpada w ucho a na drugi dzien wypada

calej plyty nie sluchalem to nie wiem jaki poziom przedstawiaja

z imagem troche przegieli przeciez to musi niezle ruchy krempowac..
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin
dobrze że nie coś innego Wink
w przeciwienstwie do Ciebie nie posiadam nic innego co by moglo stanac Laughing no moze poza zegarkiem... Laughing
Smiesz watpic? Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):
Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin
dobrze że nie coś innego Wink
w przeciwienstwie do Ciebie nie posiadam nic innego co by moglo stanac Laughing no moze poza zegarkiem... Laughing
Smiesz watpic? Laughing Laughing Laughing
a gdzieżby Wink Laughing
Odpowiedz

Kapela srednio przypadla mi do gustu a jedyny teledysk jaki widzialem troche mnie rozbawil.
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):Iron Maiden od NPFTD to wielka, śmierdząca kupa.
Hahahahaha... NPFTD to moja niemal ulubiona płyta IM Laughing

Cytat:Chcesz posłuchać dobrego heavy? zapuść sobie chociażby ''open the gates'' Manilla Road i zobacz jak sie robi Heavy Metal.
Ej... kim jesteś? :? Jako największy fan MR w Polsce i admin jedynej polskiej strony o zespole wzywam cię do ujawnienia się... Laughing
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
Nevermore napisał(a):Iron Maiden od NPFTD to wielka, śmierdząca kupa.
Hahahahaha... NPFTD to moja niemal ulubiona płyta IM Laughing

Cytat:Chcesz posłuchać dobrego heavy? zapuść sobie chociażby ''open the gates'' Manilla Road i zobacz jak sie robi Heavy Metal.
Ej... kim jesteś? :? Jako największy fan MR w Polsce i admin jedynej polskiej strony o zespole wzywam cię do ujawnienia się... Laughing

Ad1 Ja tez lubie NPFTD, źle napisałem, prosze o wybaczenie Big Grin Wielka kupa zaczyna sie od cholernie nierównego FoTD.

Ad 2 można prosić o adres strony? Co do ujawnienia się jam jest nevermore hehe Laughing . Uwielbiam Manilla Road, moja ulubiona płytka to hmmm chyba Invasion.Później, jeśli mozna miałbym prywatne pytanie, jeśli można ?. Big Grin
Odpowiedz

Z prywatnymi pytaniami, rozmowami o IM tudziez MR- poszli won na pm..
Odpowiedz

Mi tam się Lordi bardzo podoba zwłaszcz utwór Blood red sandman. Mam ich jedną płytę i często jej słuchm (choćby teraz Big Grin ).
P.S
Im się należy szacunek za to, że grają w tych kostiumach, kurde grać w ubraniu, które waży uwaga!
10kg. Oni muszą to wkładać 3 godziny.
Hip-hopowcom mówimy nie!!!
Odpowiedz

No, nie wyrabiałam oglądając teledysk Big GrinBig GrinBig Grin
dnia dobrego.
Odpowiedz

Lordi w Eurowizji ma chyba być. Toż to totalne skurwienie, będą kurwa grać na jednym koncercie z Las Ketchup, Ich Troje, Kate Ryan czy jakiś innym syfem. Zresztą Lordi nie jest dla mnie dobrą kapelą, owszem mieli tam jakiś fajny kawałek (devil is a loser bodajże), reszty nie trafie, nie lubie a jak przeczytałem to o eurowizji ...LOL;] http://muzyka.interia.pl/info/infid/728247
W środowisku metalowym mają już jakąś renomę (nie wiem do końca za co), więc na chuj jadą na Eurowizje? Zespół metalowy nie bardzo pasuje do tej Eurowizji. Zresztą cały ten festival to syf;]
Odpowiedz

W srodowisku metalowym maja renome jednej z najbardziej jarmarcznych kapel. Wink Wiec mniej wiecej tam pasuja. Sek w tym, ze pomimo tego calego obciachu, Lordi gra calkiem fajna muzyke. Smile

ps. Skoro podobalo Ci sie Devil Is A Loser, to presluchaj sobie cale Get Heavy. Zgaduje, ze tego nie zrobiles. Wink
Odpowiedz

No Dżem ma rację - "Get Heavy" jest bardzo przyjemną płytką. Owszem, jest to disco-pop-dance-hard/heavy, dosyć komercyjny, kiczowaty, mało ambitny... no ale to taka odstresowująca, mało wymagająca "fajna muzyczka". Ja tam Ich debiut nawet lubię - przypominają się czasy kiedy królował Ki$$.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości