• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Living Colour

Ten genialny zespół nie doczekał się ani jednego topica... ktoś musi być pierwszy. Zapraszam do pisania. hehyhy
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Zaproszenie przyjęte. Laughing
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):Zaproszenie przyjęte. Laughing

Fajnie, ale co masz o nich do powiedzenia?

P.S. "Elvis Is Dead" to jedna z piosenek LC Angry
Odpowiedz

Nie mam nic do powiedzenia, bo nawet ich nie znam. Tak się wpieprzyłem nie wiadomo po co ze swoim "mądrym" Sad postem.
Ta piosenka pewno chujowa, skoro ma taki tytuł. Wink
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):Nie mam nic do powiedzenia, bo nawet ich nie znam. Tak się wpieprzyłem nie wiadomo po co ze swoim "mądrym" Sad postem
To po sie wypowiadasz, przez takie bzdury sprawiasz wrazenie cwoka, nawet jesli nim nie jestes.
Odpowiedz

Quostek napisał(a):To po sie wypowiadasz, przez takie bzdury sprawiasz wrazenie cwoka, nawet jesli nim nie jestes.

No właśnie czasem tak mam, pierdolnę coś jak łysy grzywką o kant kuli. I, jak słusznie zauważyłeś, sprawiam wrażenie ćwoka. Masz 100% racji, ale czasem po prostu nie mogę się powstrzymać przed jakąś głupotą.
A zatem sorry, już nie zaśmiecam tematu.
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

No to koniec oftopa... Nie wierze, nie ma tu fanow LC??? Sluchacie tylko blacku i deathu Wink ???
Odpowiedz

Quostek napisał(a):
Elvis napisał(a):Nie mam nic do powiedzenia, bo nawet ich nie znam. Tak się wpieprzyłem nie wiadomo po co ze swoim "mądrym" Sad postem
To po sie wypowiadasz, przez takie bzdury sprawiasz wrazenie cwoka, nawet jesli nim nie jestes.
święte słowa...
Odpowiedz

Cholera, nikt nie lubi Living Colour? Macie spaczone gusty Evil or Very Mad
Odpowiedz

Quostek napisał(a):Sluchacie tylko blacku i deathu Wink ???
Nie, co poniektórzy słuchają punka na przykład.
Cytat:Cholera, nikt nie lubi Living Colour? Macie spaczone gusty Evil or Very Mad
Sam jesteś spaczony koleś.
Kapeli nawet nie znam.
Odpowiedz

Pearl napisał(a):
Quostek napisał(a):Sluchacie tylko blacku i deathu Wink ???
Nie, co poniektórzy słuchają punka na przykład.
Cytat:Cholera, nikt nie lubi Living Colour? Macie spaczone gusty Evil or Very Mad
Sam jesteś spaczony koleś.
Kapeli nawet nie znam.
To posBuchaj, o ile lubisz laczenie funku, metalu, soulu i zakreconych solówek. Acha, i jeszcze jedno - "Elvis Is Dead" punkiem zalatuje na kilometr, wiec ci sie spodoba Big Grin chyba ze nie lubisz czarnego, meskiego wokalu.
Odpowiedz

Quostek napisał(a):Cholera, nikt nie lubi Living Colour? Macie spaczone gusty Evil or Very Mad

Chyba zleksza przesadziłeś z tą wypowiedzią. Nikt nie jest wstanie słuchać wszystkiego. Akurat tak wyszło że mało kto zna ten zespoł. Ja z resztą też go nie znam. Confusedhock: I jak wiadomo o gustach sie nie gada Wink I nie pieprz takich głupot że ktoś ma spaczone gusty.
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):
Quostek napisał(a):Cholera, nikt nie lubi Living Colour? Macie spaczone gusty Evil or Very Mad

Chyba zleksza przesadziłeś z tą wypowiedzią. Nikt nie jest wstanie słuchać wszystkiego. Akurat tak wyszło że mało kto zna ten zespoł. Ja z resztą też go nie znam. Confusedhock: I jak wiadomo o gustach sie nie gada Wink I nie pieprz takich głupot że ktoś ma spaczone gusty.
Male wyjasnienie - z tymi spaczonymi gustami to zart. Prosze tego nie bra c na serio. Ale bylem nieco wnerwiony, ze nie ma tu fanów tej swietnej kapeli.
Odpowiedz

Ok Wink ale radze nie żartować tak wiecej bo możesz sobie wielu wrogów narobic w ten sposób. No przykro mi że tak wyszło, że nie ma tu tylu fanów tej kapeli, ale jak wspomniałem nikt nie jest wstanie wszystkiego słuchac.
Odpowiedz

Rozumiem, ale twierdze, ze warto sie z nimi zaznajomic. Zespol jest przeciez nienajmlodszy ( debiut "Vivid" to bodajze '88 rok), a wdodatku - pierwsza plyte produkowal sam MICK JAGGER ( kto nie wie skad, niech sie schowa). Ale znów - jest to zespól 4 murzynów, mamy tu funkowy puls, metalowe riffy, dziwne, zakrecone zgrywki gitary i silny, soulowy spiew. Tak wiec trzeba lubic te skladniki, aby zobaczyc, jak wyglada mieszanka.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości