• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lineage 2

zagraj w WoW - zapomnisz o L2 Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

grałem w Wow... i jeszcze bardziej pokochalem l2 :] wow smierdzi ;d a przynajmniej serwerki darmowe *a na oficjalny mnie nie stac*
Odpowiedz

Balthor napisał(a):wow smierdzi ;d

Gralem tylko w Bete za free, ale jakos nie przypominam sobie zeby WoW smierdzial ;) Naprawde swietna giera. Znajomy ktory gral na moim darmowym koncie tak sie wciagnal, ze mizia do teraz. Placi, bo placi, ale nie narzeka.

L2 jest taki sobie, imho.
Odpowiedz

Balthor napisał(a):grałem w Wow... i jeszcze bardziej pokochalem l2 :] wow smierdzi ;d a przynajmniej serwerki darmowe *a na oficjalny mnie nie stac*

w l2 ludzie biegaja tylko z bounty hunterami czy hawkeyem'i (przynajmniej na l2x). walki pvp sa dosyc nudne, np bishop vs bishop (ale we wszystkich grach tak jest - wow: resto druid vs resto druid - sam widzialem jak jeden duel trwal 40min i zakonczyl sie remisem). malo osob gra zupelnie offowymi klasami: tyrant, destroyer, gladiator. na darmowych serwerach bardzo latwo mozna miec +15 czy +20 bronie ktore zadaja chore obrazenia, w polaczeniu z silver rangerem czy wlasnie hawkeyem jest krytyk na krytyku. takze l2 to gra 3-4 klas
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości