• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Liga Światowa i nie tylko ;)

Jeśli dziś nie wygramy z Serbią,to juz chyba nigdy.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

ale tato, nigdy nie mow nigdy Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Jeszcze tylko jeden set....i moze wygramy.

I wygralismy.W końcu,kurwa !
Odpowiedz

No, aż się chciało dzisiaj odlądać mecz Big Grin Oby tak dalej Big Grin
Odpowiedz

A ja w drodze byłem ;/
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Oglądał ktoś dziś mecz? Polacy idą jak burza, tylko szkoda, że inne sety nie były takie jak ten ostatni Big Grin Może jutro sie wezma w garść i jeszcze lepiej zagrają. No i po cichu licze na wygraną jankesów z Serbami, może akurat się uda i nie bedzie trzeba liczyc na te małe śmieszne punkty. Moim zdanie w ogóle jest to poroniony pomysł z tymi małymi punktami :? Powinny sie liczyć sety, a dopiero później przy tej samej ilości setów małe punkty. Ci organizatorzy chyba byli najebani i wszystko na odwrót zrobili Wink
Odpowiedz

To, co oni pokazali w ostatnim secie, głównie dzięki lepszej zagrywce, bo wtedy i bloki wychodza i w obronie się da zagrać, to aż się cieplej na sercu robiło, jakby tak porządnie rozbili Japonczyków jutro to mogą zlać na dzisiejszy mecz USA- Serbija ;]
Odpowiedz

No, jutro muszą ich rozjebać, a najlepiej jakby Amerykanie wygrali Wink Wczoraj ciule prowadzili 2:0 i wjebali ten mecz Crying or Very Sad Mam nadzieje, że nie powtórzy sie to co z nami i nie przegraja 3:0 Wink
Odpowiedz

Niestety ale Serbia : USA 3 :0(I DRUGI SET DO 15) więc chuj będzie z finału.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

No niestety chyba musimy się pożegnać z finałem Crying or Very Sad Polacy musieli by wysoko wygrywac w setach, tak do 13, 14, bo innego wyjścia nie widzę. Jak to mówią, 'cuda się zdarzają' Wink Może i dzis ten cud nastanie Wink

A co do wyniku USA, to chyba wykrakałem ten wynik Crying or Very Sad Surprised
Odpowiedz

Wy tu pieprzycie o polskiej lidze, a tymczasem polska reprezentacja rozbiła 3 zespół pod rząd bez straty seta. Warto ejst wstawać w srodku nocy, by to podziwiać Smile
Odpowiedz

poczekajmy na jakiegoś rozsądnego przeciwnika to wtedy pogadamy....
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Egipt to mistrzowie Afryki a Argentyna jest wyzej od nas w rankingu Tongue

Rozumiem, ze sceptycym nauczony doświadczeniem?
Odpowiedz

Jak narazie Polacy są poza zasięgiem tych druży i wątpie w to, czy stracą seta w tej pierwszej fazie grupowej Wink Ale oby tak dalej, bo te punkty i sety są bardzo potrzebne w następnej fazie.
Odpowiedz

Nasi siatkarze to miszcze.Przeszli pierwszą runde bez straty seta. Szkoda tylko,ze godziny transmisji takie z dupy ;/
Odpowiedz