10-11-2006, 05:59 AM
Otter napisał(a):to jakiś dar z niebios ...R_amze_S napisał(a):No.Nareszcie zaorano Skinlessa.Gosciu wyjątkowo mi działał na nerwy.To ta siekiera w plecy
![[Obrazek: nile_logo.jpg]](http://www.metaljudgment.com/images/nile_logo.jpg)
Otter napisał(a):to jakiś dar z niebios ...R_amze_S napisał(a):No.Nareszcie zaorano Skinlessa.Gosciu wyjątkowo mi działał na nerwy.To ta siekiera w plecy
Echoes napisał(a):Kurt z przecietnym glosem osiagnał sławe wraz ze zespolem dopiero po smierci własciwie.Za życia Cobaina Nirvana też była sławna.
balzac napisał(a):Byla. Ale dopiero pozniej stała sie wzorem i poezją w ustach tych wszystkich, którzy zle mieli z zyciem stosunki. Nie przecze sławni byli zawsze, ale najbardziej po smierci Kurta. HM, w sumie Nirvana zawsze kojarzy mi się z rozpuszczonymi bachorami. Taka muzyka dla tych ktorzy z rockiem dopiero zaczynają grac i nie wiedza jak pogrywac.Echoes napisał(a):Kurt z przecietnym glosem osiagnał sławe wraz ze zespolem dopiero po smierci własciwie.Za życia Cobaina Nirvana też była sławna.
Blood napisał(a):Ale od czegos jednak trzeba zaczynac, prawda?Tak. Dlatego wyrozniamy dobre początki i te nienajlepsze.
Echoes napisał(a):Taka muzyka dla tych ktorzy z rockiem dopiero zaczynają grac i nie wiedza jak pogrywac.
Oia napisał(a):nirvana... nazwa mówi sama za siebie ;/? otóż niez biegiem lat moje mniemanie o tym zespole się zmienia... akordy + darcie mordy..= nirvana... nic nowego
heh. ok każdy miał swoją filozofie. Kurt Cobain? Mańkut w dupe jebany ćpun hahaha - jocke ^^ (zaskarżcie mnie
)
Echoes napisał(a):balzac napisał(a):Byla. Ale dopiero pozniej stała sie wzorem i poezją w ustach tych wszystkich, którzy zle mieli z zyciem stosunki. Nie przecze sławni byli zawsze, ale najbardziej po smierci Kurta. HM, w sumie Nirvana zawsze kojarzy mi się z rozpuszczonymi bachorami. Taka muzyka dla tych ktorzy z rockiem dopiero zaczynają grac i nie wiedza jak pogrywac.Echoes napisał(a):Kurt z przecietnym glosem osiagnał sławe wraz ze zespolem dopiero po smierci własciwie.Za życia Cobaina Nirvana też była sławna.