• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KURT COBAIN

Otter napisał(a):
R_amze_S napisał(a):No.Nareszcie zaorano Skinlessa.Gosciu wyjątkowo mi działał na nerwy.
To ta siekiera w plecy Big Grin
to jakiś dar z niebios ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Zespół bardzo przereklamowany. Kurt z przecietnym glosem osiagnał sławe wraz ze zespolem dopiero po smierci własciwie. Nie zwala z nóg.
Shine On You Crazy Diamond!
Odpowiedz

Echoes napisał(a):Kurt z przecietnym glosem osiagnał sławe wraz ze zespolem dopiero po smierci własciwie.
Za życia Cobaina Nirvana też była sławna.
Odpowiedz

balzac napisał(a):
Echoes napisał(a):Kurt z przecietnym glosem osiagnał sławe wraz ze zespolem dopiero po smierci własciwie.
Byla. Ale dopiero pozniej stała sie wzorem i poezją w ustach tych wszystkich, którzy zle mieli z zyciem stosunki. Nie przecze sławni byli zawsze, ale najbardziej po smierci Kurta. HM, w sumie Nirvana zawsze kojarzy mi się z rozpuszczonymi bachorami. Taka muzyka dla tych ktorzy z rockiem dopiero zaczynają grac i nie wiedza jak pogrywac.
Odpowiedz

Ale od czegos jednak trzeba zaczynac, prawda?
Odpowiedz

Blood napisał(a):Ale od czegos jednak trzeba zaczynac, prawda?
Tak. Dlatego wyrozniamy dobre początki i te nienajlepsze.
Odpowiedz

co uważasz za dobry początek ?
Odpowiedz

mauahuahahahahahaha merytoryczna rozmowa sie zaczyna
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

nie no dużo osób zaczynało od nirvany i potem przeszło do słuchania lepszej (?) muzyki ...może każdy powinien zacząć słuchać rocka/metalu od jakiś prog rockowych zespołów Crying or Very Sad w końcu to jest bardziej ambitne ...
Odpowiedz

Echoes napisał(a):Taka muzyka dla tych ktorzy z rockiem dopiero zaczynają grac i nie wiedza jak pogrywac.

Jakis ty "obiektywny".
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

nirvana... nazwa mówi sama za siebie ;/? otóż nie Smile z biegiem lat moje mniemanie o tym zespole się zmienia... akordy + darcie mordy..= nirvana... nic nowegoSmile heh. ok każdy miał swoją filozofie. Kurt Cobain? Mańkut w dupe jebany ćpun hahaha - jocke ^^ (zaskarżcie mnie Tongue)
dnia dobrego.
Odpowiedz

o czym ty mówisz ?
Odpowiedz

Oia napisał(a):nirvana... nazwa mówi sama za siebie ;/? otóż nie Smile z biegiem lat moje mniemanie o tym zespole się zmienia... akordy + darcie mordy..= nirvana... nic nowegoSmile heh. ok każdy miał swoją filozofie. Kurt Cobain? Mańkut w dupe jebany ćpun hahaha - jocke ^^ (zaskarżcie mnie Tongue)

bez sensu, wyjdz
Odpowiedz

to co roman napisal
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Echoes napisał(a):
balzac napisał(a):
Byla. Ale dopiero pozniej stała sie wzorem i poezją w ustach tych wszystkich, którzy zle mieli z zyciem stosunki. Nie przecze sławni byli zawsze, ale najbardziej po smierci Kurta. HM, w sumie Nirvana zawsze kojarzy mi się z rozpuszczonymi bachorami. Taka muzyka dla tych ktorzy z rockiem dopiero zaczynają grac i nie wiedza jak pogrywac.

Nirvana nie grała rocka tylko grunge. Ale muzyka do wyrzywania się! 8) Big Grin
I hate myself and i want to die
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości