• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kultowy wisior PENTAGRAM BAFOMETA

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do licytacji !!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46638769

8)
'.' DCLXVI .'.
Odpowiedz

Confusedhock: yyyy, po c*uj komuś takie gówno ?
pozery kupią, dowartościują się
ZAORAĆ
Odpowiedz

Trzeba być dziwnym, żeby za takie gówno dać 45 zeta :?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Trzeba być dziwnym, żeby za takie gówno dać 45 zeta :?
prędzej jebniętym
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Tomash napisał(a):Trzeba być dziwnym, żeby za takie gówno dać 45 zeta :?
prędzej jebniętym

Yhy...
My God is beautiful.
Odpowiedz

Cóż... są ludzie i parapety Tongue
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Koło mnie można taki wisior dostać za 10 złociszy, i to w wersji NORMALNEJ, a nie większy niż pysk nabywcy...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

a ja tylko stwierdze ze jestescie wybitnie nietolerancyjni, tak samo ktos kto uwaza to (wisiorek) za ozdobe moze przyczepic sie o kolczyki, pieszczocha, o wszystko inne... wiec troszeczke tolerancji..
no ale przyznam.. za takie gowienko tyle kasy... no bądźmy poważni...
Odpowiedz

Balthor napisał(a):a ja tylko stwierdze ze jestescie wybitnie nietolerancyjni

Dla głupoty nie ma tolerancji Mad a autor tego tematu nie jest głupi, bo się tego syfu pozbywa Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Balthor napisał(a):a ja tylko stwierdze ze jestescie wybitnie nietolerancyjni, tak samo ktos kto uwaza to (wisiorek) za ozdobe moze przyczepic sie o kolczyki, pieszczocha, o wszystko inne... wiec troszeczke tolerancji..
no ale przyznam.. za takie gowienko tyle kasy... no bądźmy poważni...
I właśnie o to mi chodzi. Niech sobie ludzie chodzą w czym chcą, sam chodzę nieraz jak reklama złomowiska. Chodzi tylko o to, że wydanie TYLE kasy na wisiorek, który mniejszy byłby prawie 5 razy tańszy, a w dodatku bardziej praktyczny (spróbuj biec 3 metry z czymś tak wielkim na klacie boli jak cholera, wiem, bo kiedyś miałem chamski młot Thora) to zwyczajne frajerstwo Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

ale pojawiaja sie takze kolekcjonerzy Smile ktorzy nie biegaja z takimi bajerami, tylko wieszaja sobie gdzies w domku.. no ale coz... i tak bym tyle nie dal... ale sa gusta i gusciki..
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):(spróbuj biec 3 metry z czymś tak wielkim na klacie boli jak cholera, wiem, bo kiedyś miałem chamski młot Thora)

Buhahaha.
Nic dodać ;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

pewnie i tak to ktos kupi. w celach kultowych powiedzmy...nie kazdy bedzie z tym po ulicy biegal....
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Balthor napisał(a):ale pojawiaja sie takze kolekcjonerzy Smile ktorzy nie biegaja z takimi bajerami, tylko wieszaja sobie gdzies w domku.. no ale coz... i tak bym tyle nie dal... ale sa gusta i gusciki..
a tu masz rację, więc nie "po c*uj komuś takie gówno"
ja osobiście nigdy bym nie kupił, nie chodziłbym z tym
Odpowiedz

jednak jest ktos "inteligentny" i chce nabyc te "cudenko"...
Odpowiedz