• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kuba Wojewódzki krejzi pank

plus rysiek z klanu
rysiek z nadobreinazłe
rysek z nawspólnej
i kamil ze swoim niby-bratem
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

^ Proszę nie offtopować, to poważny temat Evil or Very Mad
Odpowiedz

spierdalaj
Odpowiedz

sam spierdalaj.
Odpowiedz

[Obrazek: mmroczek2od9.jpg]
Odpowiedz

widzialam kilka razy jego program, kiedy to jeszcze pracowal dla polsatu. nie powiem,zeby facety byl zabawny i zrywal boki, ale mozna jego programy bylo obejrzec. podobal mi sie szczegolnie kiedy byla u niego dodzia i radzio i kiedy rozwscieczona dzodzia oblala kubusia woda i domagala sie przeprosin. on sobie oczywiscie jaja z niej robil, a ona niestety nie rozumiala jego ironi/cynizmu. ale jak to dodzia dostala czego chciala i kubus blagal ja o przebaczenie. oh ah ah ah.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):No też nietrudno zauważyć, że forma programu na ramówce tvnu w porównaniu do polsatu jest inna. W większości zaprasza do siebie same "gwiazdy" tvnu. W jego programach udział wzięli chyba wszyscy, którzy grali we wszystkich edycjach tańca z gwiazdami czy inne gówna typu jukendens, wszyscy aktorzy z seriali tvnu, dziennikarze, no kurwa jednym słowem tvnowe pranie mózgu w praktyce Confusedhock:
^ Bo żydzi trzymają sie razem.
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Kuba Wojewódzki krejzi pank

jedynym prawdziwym trv jestem tu ja! A ten Wojewódzki , niedzielny kinder , bił się kiedyś z psami o żarcie??!!
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

podkradasz komuś psychotropy?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

zacznijmy od tego , że nie wiem co to są psychotropy . Ale jeśli coś takiego jak wspomnienia... Tak , czasami podkradam wspomnienia laskom z klubu GO-GO .
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości