• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kuba Wojewódzki krejzi pank

Założyłem ten temat, bo szkoda żeby taki stary pancur i zasłużony dla sceny wojownik nie miał swojego topiku
Odpowiedz

W sumei nic do niego nie mam. IMO inteligentny facet który wie jak się sprzedać. A do tego nieźle się trzyma jak na swój wiek (ile ona wogoel bo z 40 pare napewno)
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Jesli mnie pamiec nie myli jest to 61 rocznik. A koleś faktycznie wymiata TV pod kazdym wzgledem.
Odpowiedz

http://www.klatu.republika.pl/videoklipy.htm

jak punk to punk
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):Jesli mnie pamiec nie myli jest to 61 rocznik. A koleś faktycznie wymiata TV pod kazdym wzgledem.

[Obrazek: Elmo-fail.jpg]
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

O ja, to jest człowiek, którego albo się kocha albo nienawidzi. No ja uważam, że zeszmacił się w tvnie, a w polsacie wywiady z titusem albo nergalem to było naprawdę coś.
Odpowiedz

nie lubie, ciota i do tego niesmieszny
Odpowiedz

ale jaki krejzi pank kurwa!
Odpowiedz

jak dla mnie to koles ktory probuje byc kontrowersyjny ale mu nie wychodzi.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):O ja, to jest człowiek, którego albo się kocha albo nienawidzi. No ja uważam, że zeszmacił się w tvnie, a w polsacie wywiady z titusem albo nergalem to było naprawdę coś.

to fakt - programy za czasów polsatu był o wiele ciekawsze i napewno mniej wtórne. Niestety obecnie Kubkowi skonczyły sie nowe gwiazdy do programu i zaczynają sie odgrzewane kotlety.
Odpowiedz

Kamil idź wyslij mu swojakandydature, przyjdziesz w stroju batmana i kuba będzie dlugo pod wpływem inspiracji twoja osoba : )

a jako drugi gość bedzie przemek ! xD
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Zadeklarowany wspakulturowiec i faszystowski ateista. 100% yntelygent z salonu Gazety W. ZAkurwić bez wahania, ale najpierw posmażyć.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Zadeklarowany wspakulturowiec i faszystowski ateista. 100% yntelygent z salonu Gazety W. ZAkurwić bez wahania, ale najpierw posmażyć.
Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ubaw_po_pachy
Odpowiedz

No też nietrudno zauważyć, że forma programu na ramówce tvnu w porównaniu do polsatu jest inna. W większości zaprasza do siebie same "gwiazdy" tvnu. W jego programach udział wzięli chyba wszyscy, którzy grali we wszystkich edycjach tańca z gwiazdami czy inne gówna typu jukendens, wszyscy aktorzy z seriali tvnu, dziennikarze, no kurwa jednym słowem tvnowe pranie mózgu w praktyce Confusedhock:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości