• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kuba Wojewódzki - aka powiatowy

Wilku chyba ci się płcie pomyliły co do mnie, tak więc nie oceniaj ludzi po pozorach bo możesz się grubo mylić, a ja zawsze byłem wrogiem wszelkich objawów materializmu w życiu codziennym i publicznych, po prostu takim gościom jak Wojewódzki na których patrzy cała polska nie przystoją taki tanie zagrania, i mam to gdzieś co napiszesz mi za chwilę w odpowiedzi bo wiem, że ten pan nie przedstawia żadnej wartośći i wiekszość siętu ze mną zgodzi. Nie każdy cham jest pogaty i na odwrót tego nie napisałem i nie wrzucam ich do jednego wora, dyskutujemu na temat Wojewódzkiego reszte materialeistów tego świata pominę milczeniem, bo nie są warci choćby jednego kb. napisanego przeze mnie tekstu Smile
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Wilku chyba ci się płcie pomyliły co do mnie, tak więc nie oceniaj ludzi po pozorach bo możesz się grubo mylić
To Gannon mi źle podpowiedział z płcią Big Grin
A co do oceniania ludzi to Ty pierwszy zacząłeś mnie oceniać, więc przestań pierdolić takie farmazony.
Odpowiedz

co złego widzisz w materialistach ??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
Cytat:A może nie jest chamem, po tym jak się zachowywał w idolu?
Poprostu typ showmana Rolleyes
A czy chamski...? poprostu kasował dość mocno ludzi którzy mylili się co do swojego talentu wokalnego, i tyle.
Bo po co kogoś oszukiwać mówiąc ze "nie jest źle ale jdnak nie"? Lepiej odrazu prosto z mostu powiedzieć przykrą prawde :]
A kto tu mówi o oszukiwaniu? Wink Po prostu jest różnica pomiędzy: "Niestety nie śpiewasz wystarczająco dobrze" a "Obrzygałeś mnie tą interpretacją" !
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

dla mnie wojewodzki to idiota i cham i nic tego nie zmieni
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Poprostu umie wyszydzić kogoś kto pomylił programy we właściwy dla siebie i śmieszny sposób Laughing I za to go lubię Wink
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

To nie o to chodzi ze facet jest chamski or smth.. Taka mial role w Idolu.. W kazdej edycji na swiecie byl jeden kontrowersyjny juror.. u nas byl nim Wojewodzki.. Jako ze wlasnie dzieki takiemu zachowaniu zdobyl slawe, postanowiono ze poprowadzi talk show w tym samym, 'ostrym' stylu.. 'And that's the way the cookie crumbles' Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

ja tam wole jakies ambitniejsze talk showy i na wyzszym poziomie, a nie takie tam pierdolenie o szopenie dla samej przyjemnosci Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):ja tam wole jakies ambitniejsze talk showy i na wyzszym poziomie, a nie takie tam pierdolenie o szopenie dla samej przyjemnosci Laughing
Ambitniejsze ? np. Rozmowy w Toku? Big Grin Laughing
Odpowiedz

Kalin napisał(a):
Valhalla napisał(a):ja tam wole jakies ambitniejsze talk showy i na wyzszym poziomie, a nie takie tam pierdolenie o szopenie dla samej przyjemnosci Laughing
Ambitniejsze ? np. Rozmowy w Toku? Big Grin Laughing
No chyba Cie (bez urazy) POPIERDOLIŁO! Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Spoko Kalin <browar> na zgode Smile Krolik materialiści to ludzi którzy pzekładają rzeczy materialne takie jak przedmioty i fora nad inne wyższe wartości, nie będe się rozwodził bo to długi temat na inną dyskusję. Rozmowy w toku są the best Smile - poruszają ciekawe tematy i są bardzo dobrze przez Drzyzge prowadzone ... założyłem między innymi ten temat dlatego, ze niedługo puszczą IDOLA 4 w tv, i znowu zobaczymy Wojewódzkiego, tym razem zakładam się, że jak gość będzie powtarzał to co w tamtych edycjach tj. obrażanie i wachlowanie swoją niekompetencją w zakresie oceniania młodych "artystów" - pomijam fakt, że to IDOL który jest dnem i widowiskiem i założenia taki ma być, to ktoś mu w gębe strzeli. Nie bójmy się powiedziećchamstwu STOP 8) w TV, dlaczego nie puszczą nic ambitniejszego ? przeciez kiedyś do tego dojdzie, że obudzimy się pewnego ranka z nogą w nocniku a ludzie na ulicy, czyli "generacja HH i POP' kulturki" która obejmie władze będa jeszcze głupsi niż są ... ble Neutral taka koncepcja programó tego typu mi nei pasuje, no ale sory, że cześć społeczeństwa jest nma tyle głupia, że na to sobie pozwala ... taniocha
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Wojewódzki to osioł i mam go daleko gdzieś Wink Rolleyes Angry Tongue Mad Laughing Confusedhock: Big Grin Smile Sad Surprised :?
All the pieces fall to his wish Smile
Odpowiedz

Wojewódzki... Hmmm... Za bycie wrednym debilem mu płacą i tyle - on z tego żyje... co do jego programu i programu Ewy Drzyzgi... do niej nic nie mam bo jest dobra w tym co robi. Rozmowy w toku rzeczywiście poruszają niekiedy ważne tematy [niekiedy, bo czy np. temat "Jestem obojnakiem!" ukazuje nam jakieś wartości to nie wiem Confusedhock: ]. Ale pozwolę sobie zauważyć, że to ci ludzie, którzy się zgłaszają do takich programów [tudzież zostają do nich zaproszeni po to tylko, żeby Kubuś W. im pojechał] są durnowaci. Przyznaje się bez bicia, że oglądam czasem takie cuś. Jednak tylko z jednego powodu:
FAJNIE JEST CZASEM POPATRZEĆ I POŚMIAĆ SIĘ Z GŁUPIEGO SPOŁECZEŃSTWA Big Grin
Być to nic trudnego... Trudniej jest przetrwać...
Odpowiedz

Cytat: po to tylko, żeby Kubuś W. im pojechał] są durnowaci
Mylisz się, u Wojewódzkiego przecież był np. Lipa, albo chociaż by Mariusz Jakus. i podaj mi moment w którym Wojewódzki po nich jeżdził? Rolleyes
A jego goście którzy dają po sobie jeździć są poprostu pipkami które się nie potrafią obronić, i tyle Confusedhock:
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości