• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

kto kocha Forrest gumpa??

kocham forresta Smile ksiązke mialam na wyciągniecie ręki, ale niestety nie udało sie jej dosięgnąć
keep it quiet here...
Odpowiedz

zostalem zafascynowany filmem i zaczynam ksiazke dzis czytac
up the irons!!!
Odpowiedz

Ooo, nawet nie miałam pojęcia, ze jest taka książka. Film mi się bardzo podobał, oglądałam go chyba dwa albo trzy razy, ale chętnie bym go jeszcze raz obejrzała. Chyba zacznę szukać książki, chociaż to jest trochę wkurzające najpierw widzieć film, a później dopiero czytać książke, no ale wydaje mi się, że akurat jeśli chodzi Forresta, to warto Smile
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Ach nie jestem sam Smile

Forrest Gump jest filmem po prostu niesamowitym !
Tak jak tu juz wyzej wspominal, mi takze zdarzylo sie go ogladnac wiecej niz raz jednego dnia Confusedhock:

Jestem wielkim maniakiem kinomatografii i ogladam setki filmow, ale naprawde musze powiedziec ze niewiele dotrzymuje tempa Forrestowi !

A film to mam na kasecie, na DVD i z ameryki przywiozlem sobie soundtrack (ponoc unikatowy) z tego dziela sztuki (bo to wiecej niz film dla mnie Smile )

...A co do ksiazki, to pewnie zadziwie jeszcze wiecej osob mowiac, ze jest jeszcze druga czesc !!!

Tak,tak... Mial byc tez film, ale Hanks juz sie troche postarzal (Zasluzony Oscar dla tego pana ! Niewyobrazam soebie lepiej zagranej roli Forresta)

...A wracajac do ksiazki, to jest tak samo rewelacyjna jak pierwsza czesc. Forrest Opiekuje sie swoim super inteligentnym synem Rolleyes ...Lzy smiechu, piekny duet ! ...No i oczywiscie Liutenent Dan ! Smile

Zachecam wszystich do ksiazek i filmu !

P.S Wiedzieliscie, ze prawie polowe Times Square zajmuje sklep o nazwie "Bubba Gump. Shrimps Co."
SmileSmileSmileSmile ...Znajdziecie tam wszystko zwiazane z Forrestem, lacznie z tym, ze na 2 pietrze jest restauracja w ktorej podaja ponad 60 dan, kazde z krewetkami Tongue
...Spedzilem tam caly dzien. Confusedhock:
Bring the sun, or I'm gone !
Odpowiedz

Świetny film, książki nie czytałem, ale film jest naprawdę dobry, są śmieszne momenty, ale są też takie przy których chce się płakać szczególnie końcówka, gdy wysyła swego syna do szkoły, teksty też niezłe są ;]. Wogóle Tom Hanks, to jeden z najlepszych aktorów współczesnego kina, (Szeregowiec Ryan, ehh)
bring it on
Odpowiedz

Film bardzo mi się podobał. Co do książki to dopiero z forum dowiedziałam się, że takowa istnieje. Jeśli jeszcze wpadnie tu ktoś kto o niej słyszał to proszę o podanie autora. Z góry dziękuję Smile
Odpowiedz

Jeden z moich ulubionych filmow, zawsze z checia do niego wracam.
Odpowiedz

Nie kocham, ale bardzo bardzo lubię Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości