• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KSU

kawałek ma tylko płyty nie ma
Odpowiedz

Zajebista płyta...po prostu klasyka muzykiSmileSmile KSU cenie za teksty które niosą ze sobą przesłanie i za wspaniały wokal SiczkiSmile
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Przestań, akurat teksty KSU ma średnie(z paroma wyjątkami), słychać że muzyka jest u nich ważniejsza. I dobrze Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

KSU jest świetne i ma świetne teksty a przynajmniej miało bo teraz są coraz słabsze

(Widzę że ktoś tu oglądał Wożonko. Wszyscy żyjemy w permamętnej agonni,ja,ty,nawet tasiemiec w twych jelitach.Co to!Odejdź to diabeł! Big Grin )
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

Podobno Prezo nie jest już basistą KSU!(w sumie dobrze bo ostatnio troszke mnie dobijał)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

KSu ssie dałop dupy i jest niczym innym niz kolejną dziwką
Bring about the change so quickly
Bring about the terror’s night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
Odpowiedz

Tyaa...,,Nasze słowa" np. niesamowicie rozni sie od poprzenich ich produkcji(jest spokojniejszy i zdecydowanie mniej mi sie podoba).... Pierwszą piosenke jaką ich uslyszalam był ,,Jabol Punk" i potem sluchalo sie coraz wiecej i więcej.... Świetny zespol....
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
Odpowiedz

Tak, Prezo nie jest już basistą i menagerem KSU.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Mogli by popracować trochę na textami bo niektóre rymy na "Naszych Słowach" poprostu mnie dobijają
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Niektóre to zbyt delikatnie powiedziane, zwłaszcza tekstowo ta płyta jest absolutnie tragiczna.
Odpowiedz

Dzięki panie Moder, chociaż tu się zgadzamy ...
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Jeśli jeszcze napiszesz, że muzycznie jest wcale nie lepiej to będziemy w pełni zgodni ;D.
Ech, że tak dałem się złapać i kupiłem tę płytę w ciemno ;/. Nie mogę tego odżałować.
Odpowiedz

nie jest taka zła Surprised

A co do tekstów: i tak NIC nie przebije kvltowego: "Biore z życia to co jest najlepsze/pije wino i laksi pieprze" Big Grin
Odpowiedz

Tomash napisał(a):"Biore z życia to co jest najlepsze/pije wino i laksi pieprze" :D

Co Ty chcesz od Chodnikowego Latawca? Tekst to nic przy kvltowym teledysku ;)

Zreszta, sam kawalek jest niezly ;D
Odpowiedz

No ja nic nie chce, to je kvlt, ale niektórych może razićSmile jak grali w Chorzowie to 3 razy zagrali ten wałek na prosbe publiki Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości