Ankieta: Kto powinien by - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Kto
4.44%
2
4.44%
95.56%
43
95.56%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Krzysztof Kononowicz: Idealny kandydat

Proszę o udzielanie rzetelnych i przemyslanych odpowiedzi w powyższej ankiecie.

Edit: Dla niezorientowanych podaję spoty wyborcze Naszego Kandydata (do wyborów na prezydenta Białegostoku. Na razie.):
Spot 1
Spot 2
Spot 3
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

On przecie dobro dla Polski uczyni dobro. A poza tym on jest z super partii Evil or Very Mad
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Co jak co,Xionrze,ale autoreklamy to się po Tobie nie spodziewałem
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Widzę jeden głos "anty". Otóż, mendo aspołeczna, kimkolwiek jesteś, tłumaczę ci, że Krzychu najlepszym kandydatem jest, bo:

- ma talent krasomówczy i jest świetnym oratorem;
- ma styl i szyk, jest elegancki;
- ma świetną sylwetkę, jest przystojny, reprezentatywny i medialny;
- wie co należy zrobić, zeby było lepiej;
- doskonale wie jak to zrobić (ma przemyślane i konkretnie brzmiące rozwiązania);
- bardzo chce to zrobić;
- jest człowiekiem wierzącym;
- i praktykującym;
- wykazuje się znakomitą znajomością infrastruktury (wie o słabej kondycji mleczarni w Białymstoku);
- jest najpopularniejszym politykiem w sieci (na chwilę obecną niemal 700 000 odsłon jego spotu wyborczego. To prawie 1000 razy więcej niż np. Marka Borowskiego). Ludzie mu ufają;
- swój chłop jest;
- nie dopuści żeby to się stało się.

Mam nadzieję elemencie patologiczny, raku na zacnym łonie naszej Matki Polski, że ockniesz się ze swojego delirycznego amoku i przemowi ci to do rozumu. Kononowicz na prezydenta! Albo na króla!
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Co jak co,Xionrze,ale autoreklamy to się po Tobie nie spodziewałem
Niemniej jednak dziękuję za głos

Edit:
Wycinek wywiadu z Kuriera Porannego:
"A jakie Pan ma doświadczenie, żeby zostać gospodarzem miasta?
- Mam doświadczenie. Pracowałem już w urzędzie miasta, drukuję sobie ustawy i wiem, na czym to wszystko polega.

A kim Pan był w urzędzie miasta?
- Pracownikiem gospodarczym.

I czym się Pan zajmował?
- Sprzątałem i tak dalej..."

Jak widać powyżej do czynienia mamy nie z byle kim, tylko człowiekiem poważnym, rzetelnym i doswiadczonym. Doświaczczonym, przepraszam.
Odpowiedz

ahahahahahahaahha +15 punktow scenowych alternatywnych dla xiencia bo topic mnie rozjebal Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Jawnie mnie też Big Grin
Odpowiedz

Ale przynajmniej jest szczery i uczciwy. Nie miałby szans w polityce z tymi wszystkimi hienami
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

[Obrazek: ewakv8.jpg]
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Ten napis jakby w paint shop pro robiony Question
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Ten napis jakby w paint shop pro robiony Question
Mnie się wydaję, czy jesteś zazdrosny, że tobie jednak nie ssała?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

głosuje za Krzysztofem, bo będzie karał kierowców za alkohol, za papierosy, za wszystko
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać nad poziomem... Angry
Kononowicz na prezydenta Laughing
[Obrazek: userbarwx1.jpg]
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Ale przynajmniej jest szczery i uczciwy. Nie miałby szans w polityce z tymi wszystkimi hienami

Całkowicie cię rozumiem. Chłop stara sie jak może żeby poprawić los białostoczan. Niestety ma nikłe szanse żeby zostać prezydentem tego miasta, bo media ukazują go w negatywnym świetle, szydzą z niego... rozumiem że niektórzy by woleli zagłosować na te świnie co tylko dużo gadają a nic nie robią.
PAGAN TRIUMPH
Odpowiedz

To on naprawde istnieje?!
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości