Ankieta: Kto lepszy? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Kreator
23.86%
21
23.86%
Slayer
76.14%
67
76.14%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kreator vs. Slayer

Kreator lepszy (nie liczymy "Endoramy", bo to porażka:/).
Odpowiedz

Mille napisał(a):Kreator lepszy (nie liczymy "Endoramy", bo to porażka:/).

a dlaczego? Tongue
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

E, czemu porażka? Po prostu jak na Kreatora słabo i wydziwiactwo wielkie, ale inny zespół by się pewnie takim albumem nie powstydził.
Odpowiedz

Mille napisał(a):Kreator lepszy (nie liczymy "Endoramy", bo to porażka:/).

taki skok w bok i faktycznie nie pasuje do oblicza Kretor, zgadzam się że poza tym LP cała reszta cacy. Choć Slayer nie miał takich wpadek..
and now is forever...
Odpowiedz

Endorama rzeczywiscie jest jakas taka prosta i zbyt melodyjna ale mi sie tam nawet podoba, choc jest inna od reszty. Tak jak Scully napisala ze to porazka dla Kreatora ale nie patrzac na to kto ja stworzyl da sie posluchac.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

No dobra, jak chcecie, to moge powiedzieć, że podobaja mi sie "Chosen Few" i "Willing Spirit".
Ale tylko te dwa numery ujdą, reszta to dla mnie jest pomyłka. A co do Slayera, to wg. mnie, minimalnie, ale jednak "God hate us all" odstaje od reszty płytek Arrayi i Kinga(oczywiście na niekorzyść tej płytki).
"Gdybyśmy mieli stal, zasypalibyśmy Europę konserwami, ale nie mamy mięsa"
Odpowiedz

Dyskografii Kreator'a nie znam dobrze, ale co do Slayer'a sie zgadzam- ta plyta odstaje i to mocno od reszty tworczosci.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):Dyskografii Kreator'a nie znam dobrze, ale co do Slayer'a sie zgadzam- ta plyta odstaje i to mocno od reszty tworczosci.
Ale takie "Payback" niczego sobie Tongue

-_- mam pyt, gdzie sie podział 1%??
jest 24 do 75 Big Grin

Kamael: edytuj posty.
"Gdybyśmy mieli stal, zasypalibyśmy Europę konserwami, ale nie mamy mięsa"
Odpowiedz

Mille napisał(a):
Lech napisał(a):Dyskografii Kreator'a nie znam dobrze, ale co do Slayer'a sie zgadzam- ta plyta odstaje i to mocno od reszty tworczosci.
Ale takie "Payback" niczego sobie Tongue

Obstawalbym juz predzej przy War Zone Tongue
Odpowiedz

ale to Endorama odstaje w twórczości KRETOR..
and now is forever...
Odpowiedz

Ale ja mowie o GHUA Slayer'a.
Odpowiedz

GOD HATES US ALL dla mnie bardzo dobra produkcja, wqrwiona LP, cały czas dobry SLAYER
and now is forever...
Odpowiedz

Nie twierdze ze zla, tylko ze odstaje od reszty tworczosci. Porownaj z SNM, RIB, SITA, czy SOH- widzisz roznice?
Odpowiedz

Lech napisał(a):Nie twierdze ze zla, tylko ze odstaje od reszty tworczosci. Porownaj z SNM, RIB, SITA, czy SOH- widzisz roznice?
zgadza się ale nie odstaje tak bardzo jak endorama kretor, w Slayer chyba mamy do czynienia z drugim przełomem pierwszą przełomową LP był SOUTH OF HEAVEN a później DIABOLUS IN MUSICA bo tak mi sie wydaje ze GHUA to szczera kontynuacja poprzedniej, no nie jest tak? Suma sumarum SLAYER kopie w dupe że aż miło...
and now is forever...
Odpowiedz

Nie inaczej! Nie tylko w dupe, ale w gebe tez Angry
Odpowiedz