• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kovenant

Kovenant.. Zacna kapela.. Ktos slucha?

Osobiscie za najlepsze ich plyty uwazam te nagrywane z Hellhammerem & Astennu.. (Nexus Polaris & Animatronic.. In Times nie..) Na wokalu pan Nagash tez daje rade.. mniam.. Mistrzowski black/industrial.. =]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

"Nexus Polaris" lubię. Wraz ze zmianą nazwy, zespol zmienil tez styl grania, na taki, ktory za bardzo do mnie nie trafia Sad
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

"star by star"-mniaaaaam Smile
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

to oni zmienili nazwę? Nic o tym nie wiem Wink. Animatronic bardzo mi się podobał, szczególnie kawałki takie jak Mannequin czy Jihad. Cover też super Wink. Nexus Polaris jakoś mniej kojarzę, może nie wywarł na mnie aż takiego wrażenia, stąd luka w pamięci
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Niom, nazywali sie Covenant, ale juz byla kapela o takiej nazwie, wiec musieli zmienic Confusedhock:
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

The Kovenant slucha sie calkiem przyjemnie. Ale nie spiewaja o mnie, wiec sa ciotami.
AVE JA!!!
Odpowiedz

Nie śpiewają o TOBIE ( Laughing ) bo sa orginalni i stać ich na cos więcaj niz bezmyslne ryczenie ku chwale rogatego Wink
Najbardziej lubię ich 2 pierwsze płyty, ale i późniejsze bardziej industrialne dokonania są doskonałe.
P.s. Wie ktoś może gdzie można kupić pierwsze wydanie In Times Before the Light ?
Odpowiedz

Jesli cena Cie nie przeraza..

http://www.whichmusic.net/exec.php?SID=1...&skad=onet
Odpowiedz

mnie przeraża. No to już sobie Kovenanta kupiłem Tongue chyba żeby gdzieś zagranicą dostać... hmm
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

nie industrial-black tylko discoblack. kiedyś lubiłem, teraz już mnie od tego kabaretu odrzuca niemalze wszystko.
Odpowiedz

Dobra nie bede klamal ze znam cala tworczosc
panów z Kovenant ;]Ale plyta Animatronic rozpierdala mnie na calej lini dawno czegos takiego nie slyszalem ;]naprawde swietna plyta.
Odpowiedz

To zainwestuj w SETI.. Album jeszcze bardziej melodyjny/przebojowy niz Animatronic.. Do tego fajnie wydany i do kupienia na Mysticu za +/- 10 zl.. Smile
Odpowiedz

Uuuuuuuuwielbiam Kovenant. Genialna muza. Cóż więcej można napisać? Smile Wink
Odpowiedz

Na Mysticu jest po 3 zł mc ;] za ta sama cene kupilem animatronic ;] jak bede znowu zamawial kasety to i kupie SETI
Odpowiedz

jaki to rodzaj muzyki?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości