• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koniec Świata

Witos napisał(a):"Atomowe czarne chmury" wciągnęły mnie bez reszty, słucham w kółko od kilku godzinBig Grin
Hehehe, rzeczywiście bardzo fajny kawałek. Miło się słucha. Ja mam nadzieję, że w sobotę na "Nie Zabijaj" uda mi się zapolować na jakąś ich płytkę, bo te utwory, które jak narazie słyszałem bardzo mi się spodobały.
Odpowiedz

Heh, ja poczekam, aż koleżanka kupi i mi ich jakąś płytkę pożyczy Surprised Big Grin
[Obrazek: Witos.png]
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg Tongue)
Odpowiedz

Witos napisał(a):Heh, ja poczekam, aż koleżanka kupi i mi ich jakąś płytkę pożyczy Surprised Big Grin
To oczywiście też dobry sposób (nawet bardzo sprytny ;D), ale ja chyba na nikogo ze znajmoych w tym przypadku nie mogę liczyć.
Odpowiedz

Witos napisał(a):Heh, ja poczekam, aż koleżanka kupi i mi ich jakąś płytkę pożyczy Surprised Big Grin

Perfidia Tongue Ech...
Want excitement don't get none I go wild
Odpowiedz

kethy napisał(a):

Perfidia Tongue Ech...

Big Grin Big Grin Big Grin Spokojnie, przecież wiesz, że będę miał jakąś płytkę do pożyczenia, żeby się odwdzięczyćTongue
PS. Ale się offtop zrobił.
[Obrazek: Witos.png]
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg Tongue)
Odpowiedz

Ej... Teraz mnie wzięło na "Atomowe Czarne Chmury", rzeczywiście kiedy się włączy raz, nie można przestać ;D. Niech mnie ktoś uratuje! ;D
Odpowiedz

ooo sa ludzie co lubia Koniec Świata.. Ja tez ich bardzo lubie.. utowr 4 strony (zwlaszcza koncertowka) wymiata.. wysle ten link do Czepka (dla nie kumatych wokalisty KŚ) napewno sie ucieszy Smile
jestem uzalezniony.... od kobiet...
Odpowiedz

A dlaczego miałoby takich ludzi nie być? ;D Przecież Koniec Świata gra świetną muzykę, więc chyba logiczne, że ma pewną grupę słuchaczy ;].

Ja do teraz nie mogę odżałować, że ostatecznie nie zagrali w Oleśnie na Nie Zabijaj... Bardzo chciałem usłyszeć ich na żywo.
Odpowiedz

ha ..
widze ze sie zbiera tutaj coraz wiecej wielbicieli konca swiata
Smile
i bardzo dobrze
cale zycie na debecie
Odpowiedz

bylem ostatnio na winterreggae i chociaz Koniec Swiata gral dopiero o 4 w nocy to byl to jeden z lepszych koncertow. A jesli chodzi o piosenki to moja ulubiona to Cynamon, Wystarczy Slowo i Siedem Zwyklych Dni.
Odpowiedz

a ja sie cholernie ciesze Laughing
bo w moim zadupianym miescie 30 marca jest koncert: koniec swiata,zabili mi zolwia i farben lehre Laughing Wink
Odpowiedz

maid napisał(a):bo w moim zadupianym miescie 30 marca jest koncert: koniec swiata,zabili mi zolwia i farben lehre

hehe,dopiero 30go marca??u mnie PRL jest 25go ale przed tem trzeba zaliczyc Lodz 17go lutego Big Grin
generalnie sie ciesze bo jeszcze nie widzialam konca swiata na zywo.
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
Odpowiedz

Koniec Świata? Jeśli o mnie chodzi jak najbardziej jestem za Smile, mimo że znam piosenki dość wybiórczo... Te które były już wymieniane: Atomowe Czarne Chmury, Cynamon, Wystarczy Słowo...

Taki sympatyczny klimat.
`prawdziwe ja - to kim jesteś, nie kogo z ciebie uczyniono...

^^^
I need to watch things die... from a good safe distance
Odpowiedz

Koniec Swiata to obecnie moj ulubiony band! Nowa plytka Burgerbar po prostu wymiata - naprawde swietna. Polecam wszytskim ich nowy klip do piosenki "Wystarczy, ze serce mi bije" - rewelacja.
http://www.youtube.com/watch?v=8GUmVQrGdA8

Juz za miesiac ruszaja w trase Punky reggae Live razem z FL i leniwcem - juz odliczam czas do koncertu w warszawie.

a swoja droga jaki jest wasz ulubiony utwór i tekst KS.

dla mnie tekstowo - 1980 (mistrzostwo po prostu)
a muzycznie wystarczy ze serce mi bije (chociaz tekst tez jest na poziomie, jak ich wszystkie zreszta)
Odpowiedz

ciekawe który metalczyna pierwszy zacznie ironizować i czynić nieudolne jechanki
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości