• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koncert...?

Może myślisz o Rammstein w grudniu?
Chyba sie wybiorę... Jedzie ktoś? Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Ciagle czekam az do Polski przybeda In Flames lub Dark Tranquility.. =)

Na Rammsteina nie jade.. Mutter byl genialny.. Sehnsucht dobry..Herzeleid niezle.. ale ta najnowsza plyta.. bueh.. A koncert w grudniu bedzie wlasnie owa plyte promowal.. =/ No i te Katowice.. Troche mi nie podrodze..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Ciagle czekam az do Polski przybeda In Flames =)

No to jest nas dwóch :) W sumie to mają niedaleko, a tak się ociągają =P
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Niestety w Polsce nie maja wielu fanow.. a szkoda.. =(
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Niestety w Polsce nie maja wielu fanow.. a szkoda.. =(

Może kiedyś się przekonają i w Polsce co "tygryski lubią najbardziej" =P
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

To bedzie wielki dzien w historii ludzkosci.. =)
Odpowiedz

Jak lądowanie Armstronga na księżycu - prawie =P =D
Skippy™
all rights reserved

Odpowiedz

Najabrdziej w pamięci został mi oczywiście koncert Marilyn Manson w Berlinie.Wszystko było wprost idealnie.Jakby oglądała teledysk.Nie można tego powiedzieć niestety o koncertach w Polsce.
I ostatnio zrobił na mnie wrażenie Cruxshadows (DEFestival).Wspaniałe show i kontakt z publiką.
"DALEJ DZIECI,ZWILŻCIE USTA
ZAŁÓŻCIE KAPELUSZE I ZAKOŁYSZCIE BIODRAMI
NIE ZAPOMNIJCIE ZABRAĆ SWYCH BATÓW
IDZIEMY NA BAL DZIWAKÓW"
Odpowiedz

Najlepszy był koncert Acidów w zeszłym roku Big Grin no nie, Rhonwen? Wink
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
"...Inside my shell I wait and bleed..."
Odpowiedz

zdenka88 napisał(a):W topicu chodzi o podzielenie się swoim doświadczeniem, mianowicie zapytuje na jakich koncertach byliście w swoim zyciu, gdzie kiedy i jak było...?
Kurcze, nie napisze, na jakich koncertach bylam, bo od '96 roku "troche" sie tego uzbieralo Confusedhock:
Wymienie za to te, ktore najbardziej zapadly mi w pamiec.

1. TSA w katowickim Mega Clubie - co tu duzo gadac, chlopcy dali czadu a impreza byla taka, ze wlasciciel klubu postawil wszystkim kolejke piwa. 8)

2. The Gathering - Na Metalmanii '97 i pozniej w Mega - no coz, ja po prostu uwielbiam TG, wiec musieli sie znalezc na mojej liscie.

3. Kazik w Siemianowicach (14.02.96r.) - promowal chyba wtedy "Porozumienie ponad podzialami", nie bylo barierek, a ochroniarze byli wyjatkowi, bo nie awanturowali sie, kiedy ktos np. usiadl na brzegu sceny. Pamietam, ze wyskakalam sie wtedy za wszystkie czasy Big Grin
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Jak dla mnie Slipknot! Laughing W katowickim spodku, jak byli gwiazdą Big Grin To było piękne!!!!! I Ten numer z perkusją!! oooohhh!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Do swojej listy dorzucę koncert Theriona 22.10. w Krakowie, w Klubie 38. Pokazali klasę i chwała im za to. Jeśli chodzi o muzykę z kręgów "niemetalowych"... Wczoraj byłam w Trzebini na koncercie jazzowym z okazji 49 Dożynek Jazzowych. Organizacja na najwyższym poziomie, a sama muzyka.... Brak mi słów. Magia i majstersztyk.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Miriam napisał(a):Do swojej listy dorzucę koncert Theriona 22.10. w Krakowie, w Klubie 38. Pokazali klasę i chwała im za to.

Podpisuje się obydwoma rękami.

A tak na marginesie, Mir - masz może jakieś zdjęcia z tego koncertu ???
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca - niestety nie posiadam zdjęć z tego koncertu :[ Wiem, ze kilka osób miało cyfrówki i namiętnie robiły zdjęcia, jednak ja nie wzięłam aparatu i teraz tego żałuję...
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Miriam napisał(a):Prisca - niestety nie posiadam zdjęć z tego koncertu :[ Wiem, ze kilka osób miało cyfrówki i namiętnie robiły zdjęcia, jednak ja nie wzięłam aparatu i teraz tego żałuję...

No właśnie ja też. Cholera jasna.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz