• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koncert Black Sabbath !!! Kupie Bilet !!!

deathless napisał(a):Kotku, nie chodzi o Ciebie tylko BS;]
mnie dokladnie chodzi o VR ale Adamem tez nie pogardze ;p;p;p;p;p
Odpowiedz

hehe w takim razie po glebszym przemysleniu moze znajdzie sie troche miejsca dla Ciebie w moim magicznym plecaku Big Grin <lol>
Jimmy Page... a guitar god...
Odpowiedz

no wiec masz juz bilet wiec ja mysle ze znajdzie sie w twym "magicznym plecaku" miejsce dla mnie ;p;p;p;p a jak nie to mysle ze mi jakis afisz z VR przywieziesz ;p;p;p;p;p ojeee zazdroszcze ci sam wiesz dokladnie czego Wink Wink Wink
Odpowiedz

aaaaaaaaaaaaaa mam mam mam mam bilet na Sabbath !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pod samiutka scene !!!!!!!!! <oszalal> Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

i co sie tak chwalisz? Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

hehe 8)
Odpowiedz

Adam napisał(a):aaaaaaaaaaaaaa mam mam mam mam bilet na Sabbath !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pod samiutka scene !!!!!!!!! <oszalal> Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

no nie, bierz mnie.
zrobie co zechcesz;P
My God is beautiful.
Odpowiedz

obawiam sie, ze tylko Velvetowa ma specjalne miejsce zabookowane w moim plecaku :] musisz z nia pogadac, jak Cie wpusci to ok Smile
Odpowiedz

hmmm sie zobaczy... Smile ja mam nadzieje ze nie zapomnisz o mojej misji ktora ci zadalam ;p;p;p
Odpowiedz

velvetova napisał(a):oj Adam zazdroszcze ci ze udalo ci sie zdobyc ten bilet...i zobaczysz VR na zywo...hmm ja mam nadzieje ze mi sie tez uda zdobyc bilet ale na inny koncert bo narazie cos marnie wyglada...SadSadSad

MAM BILET NA BLACK SABBATH DO SPRZEDANIA. zainteresowany? dzwoń 508 41 26 36
Odpowiedz

hej, dzieki ale juz mam Smile a jaki sprzedajesz ? i w jakiej cenie ? pozdr,
Odpowiedz