- Liczba postów:
- 67
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Lobo ponad wszystkim! Świetny humor i kapitalna kreska 8)
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Mik'hael napisał(a):Lobo ponad wszystkim! Świetny humor i kapitalna kreska 8)
jaka kreska? co ty pierdolisz? Przecież on za każdym razem przez ninnego rysownika mazany... Chuja sie znasz, tyle ci powiem
Był ktoś wczoraj na WSK? Nawet nie wiedziałem o tej mprezie, przypadkiem tam trafiłem spotykajac znajomych.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 67
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jałokim napisał(a):jaka kreska? co ty pierdolisz? Przecież on za każdym razem przez ninnego rysownika mazany... Chuja sie znasz, tyle ci powiem
Po pierwsze to gówno prawda, że za każdym razem. Po drugie - chuj z tego, skoro po prostu rysunki stoją na zajebiście wysokim poziomie?
Ech, kurwa, ludzie tutaj to tylko przypierdalać się o pierdy potrafią
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
trudno sie nie przypierdolić kiedy ktos próbuje wypowiadac sie na temat, o którym nie ma zielonego pojecia. Nie wiem co rozumiesz przez słowo "kreska". Każdy rysownik ma inna kreskę, bo każdy ma inny charakter, doświadczenie i gusta. Widać nie masz żadnych konkretnych upodobań odnośnie kreski skoro piszesz, że grupa rysowników, których łaczy jedynie to że rysowali tą sama postać, ma genialną kreskę.
Chuja wiesz i chuja się znasz, wiec nie wiem o co masz pretensje
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
nie no nie dość że jak ktoś napisze to jest święto, to jeszcze takie kurwa głupoty.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
poka poka
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Wiesz... Rysuję takie głupoty... Nie warto =)
WHAT DO YOU MEAN I AIN'T KIND?
JUST NOT YOUR KIND!
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Nie pierdolę, tylko mam złe doświadczenia z prawami autorskimi, i... najzwyczajniej nie chce mi się pakować wszystkiego do sieci.
WHAT DO YOU MEAN I AIN'T KIND?
JUST NOT YOUR KIND!
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
błahahaha