Wszelkie komentarze do mojego pomysłu edukacji prosze pozostawiać tutaj by nie zaśmiecać tamtych treści - moze trzeba bedzie coś edytować w zawartosci tamtych postów. O wystawianie wszelakich uwag (pozytywnych jak i negatywnych) prosze tutaj.
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Ja odnośnie artykułu "Historia Black Metalu"... Od razu mówię, że nie znam się na tym za bardzo i fanką nie jestem, ale bardzo sobie cenię zespół Mercyful Fate i zastanawiam się czemu nie ma o nich mowy w tym artukule? Z tego co wiem, to właśnie oni (razem z Venom) zapoczątkowali nurt zwany black metalem; wywodzą się z tzw. "pierwszej fali bm" , a z tego wynika, że historia bm rozpoczęła się już w latach 80, a nie w 1991 roku jak pisze autor... Ale możliwe, że się mylę
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
Ale to nie jest historia BM, ale historia wojny, którą sie pojawiła... Black metal istniał od czasu gdy pojawił sie Venom na scenie... później przyszła wielka fala zespołów Deathowych co wydało iskre BM do zapalenia ognia wojny....Czyli Miriam nie mylisz sie...
Co do Army... abyś Ty i Inni poznali historie BM na ŚWIECIE to możliwe, ze dzisiaj ja zamieszcze, o ile dostane stosowne pozowlenie na to. TO tylko historia BM w Norwegii i jego rozwój. A w kolejnym poscie przedstawie jak to było z Venomem, Bathorym i innymi...
A kto zabrania edukowania sie na forach? Umieszczam, zeczy informacyjne, poza tym nie każdy potrafi znależdź, a na to forum łatwo trafić..
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
A jesteś pewien, że to wszystko co wkleiłeś to racja?
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Arma: zawsze mozesz wystawic swoja wersje i polemizowac, aby dac otoczeniu szanse na zrozumienie tego na swoj sposob, a nie przytoczonej przez kogos. imho.
Moje źródła przeważnie są pewne... - czytam to co mam zamiar w kleić, nie robie tego bezmyślnie.
Jakby to krótko streścic... czasem trzeba zaufać wypowiadajacemu sie, bo zaufanie kluczem sukscesu i interesu.
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Obawiam się, że to zaufanie nie zaprocentuje
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
SML napisał(a):Jakby to krótko streścic... czasem trzeba zaufać wypowiadajacemu sie, bo zaufanie kluczem sukscesu i interesu.
tutaj popelniasz blad, bo Ankhou i reszta ekipy DF oraz wszystkie teksty z tamtad nie sa zadnymi autorytetami na poletku muzyki i ideologii Black Metalowej. Moj artykul na temat historii BM na swiecie - zamiesciles, sorry za opoznienie w "pozwoleniu", ale wyjechalem na dwa tygodnie i nie moglem. Nie uwazam tego tekstu za dobry, bo black metal jest czyms zbyt rozleglym, aby to strescic w tak krotkim tekscie. Polecalbym wiec ci wywalic stad teksty pochodzace z tak zenujacej strony jak DF...
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."
Witaj... w końcu sie pojawiłeś.. przepraszam, ze nie poczekałem, mam nadzieje, ze nie zywisz do mnie urazy.... Co do artykułu to wydał mi sie dobry... a potrzebne było tutaj jakieś streszczenie, by móc później na poziomie pogadać... Artykułu z DF zamiesciłem bo czasem dają wiele do myslenie, wybrałem tylko kilka, przecież nie kopiowałem bezmyslnie wszystkie i nie mówiłem wierzcie w TO.. to by było neipoważne z mojej strony... wiele było tam tekstów które moim zdaniem nie są do zamieszczenia na tym, forum...
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
SML napisał(a):Witaj... w końcu sie pojawiłeś.. przepraszam, ze nie poczekałem, mam nadzieje, ze nie zywisz do mnie urazy.... Co do artykułu to wydał mi sie dobry... a potrzebne było tutaj jakieś streszczenie, by móc później na poziomie pogadać... Artykułu z DF zamiesciłem bo czasem dają wiele do myslenie, wybrałem tylko kilka, przecież nie kopiowałem bezmyslnie wszystkie i nie mówiłem wierzcie w TO.. to by było neipoważne z mojej strony... wiele było tam tekstów które moim zdaniem nie są do zamieszczenia na tym, forum...
Nie ma problemu, jesli zaznaczyles ze jestem autorem tego tekstu - to mozesz robic z nim co chcesz. A bledy df zauwazysz... zreszta powod tego, ze zostnaie zniszczone przez samego prowadzacego - byl wlasnie taki, odchwaszczenie sajtu...
"...jesteśmy jak rakotwórcza kokaina wewnątrz żył Chrystusa, tym jesteśmy. Złośliwe boskie przekleństwo unoszące się wewnątrz was wszystkich..."